Δύο ολοδικά τους γηπεδάκια θα έχουν από σήμερα τα παιδιά ενός δημοτικού στον Έβρο

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο μπάσκετ, το βόλεϊ και το χάντμπολ, όμως 160 μαθητές απέκτησαν ήδη τα δικά τους τη συμβολή της bwin

Διονύσης Παππάς

16 Οκτωβρίου 2020

Όταν ακούει κανείς για τον Έβρο, συνήθως σκέφτεται σύνορα, φαντάρους, στρατό και άλλα τέτοια βαρετά πράγματα. Μάλλον δεν είναι ευρέως (ή ίσως, εβρέως) γνωστό ότι στον Έβρο ζουν και άνθρωποι σαν όλους τους άλλους, με ανάγκες σαν όλους τους άλλους.

Και μία τέτοια ανάγκη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μικρούς μαθητές, είναι τα σπορ. Αυτό κάνει τους 160 μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου ιδιαίτερα τυχερούς, διότι η σχολική χρονιά τους ξεκίνησε με δύο ολοκαίνουρια γήπεδα: Ένα για μπάσκετ και  ένα για βόλεϊ-χάντμπολ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τα δύο τερέν, με συνολικό εμβαδό πάνω από 790 τ.μ., είναι στρωμένα με ασφαλή τάπητα, έχουν τις απαραίτητες διαγραμμίσεις και είναι κομπλέ με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα εγκαίνια του έργου, το οποίο πραγματοποιήθηκε από την bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

Η συνεργασία αυτή της bwin με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και ο στόχος της είναι η υποστήριξη κοινωνικών ομάδων μέσω αθλητισμού στον Έβρο. Είναι μόνο η πρώτη φάση αυτής της συνεργασίας, η οποία είναι με τη σειρά της είναι μόνο ένα κομμάτι των δράσεων κοινωνικής ευθύνης της bwin.

Όποιος και να’χει, ποιος είπε ότι δεν γίνονται και στον Έβρο πραγματάκια;

Best of internet