Quantcast

Ο τοπικός σπίκερ που εκφωνεί ματς από ταράτσα με πλαστική καρέκλα είναι το highlight του Λαμία – Ξάνθη

Η πατέντα ενός ραδιοφωνικού παραγωγού της περιοχής ήταν ό,τι καλύτερο είχε να δώσει το ματς

THE NEWSROOM

7 Ιουλίου 2020

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, η Ελλάδα μας έμαθε να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες που επέβαλλε ο άτιμος κορωνοϊός. Αν κρίνουμε μάλιστα από τις εικόνες που μας χάρισε το ματς της Λαμίας με την Ξάνθη, ακόμη και οι εκφωνητές έχουν βρει τον τρόπο να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους.

Μιλάμε για τον τοπικό ραδιοφωνικό σπορτσκάστερ Θανάση Μπαλή, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τη δική του πατέντα ως προς την παρακολούθηση του ματς: Αντί να στριμωχτεί σε κάποια από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου που προορίζονται γι’αυτόν τον σκοπό, ο κ. Μπαλής απλά πήρε το όπλο του κάθε σοβαρού παρατηρητή (δηλαδή μία πλαστική καρέκλα), ανέβηκε σε ταράτσα δίπλα στο γήπεδο και έκανε από εκεί τη δουλειά του σαν άρχοντας.

Όταν μάλιστα τον εντόπισε η κάμερα της ΕΡΤ, ο ταρατσάτος εκφωνητής χαιρέτισε το κοινό με όλη τη χάρη του κόσμου. Είναι να το έχεις μέσα σου:

Δείτε το βίντεο:

Για την ιστορία, το ματσάκιον ήρθε 0-0, οπότε το παραπάνω στιγμιότυπο είναι και επίσημα ό,τι καλύτερο είχε να δώσει το ματς. Αυτό βέβαια δεν απέτρεψε το να ακουστούν στο ΔΑΚ Λαμίας και λίγα από τα πατροπαράδοτα γαλλικά, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο.

Όλα κι όλα, οι παραδόσεις είναι για να τηρούνται.

Best of internet