Quantcast

Εντωμεταξύ Πάμπλο Γκαρσία και Ντιόγκο μακαιρώνονται στο Insta, ευτυχισμένο το 2008

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» φαίνεται πως είναι η φάση των δύο πρωταγωνιστών ενός κλασικού σκηνικού στο στάδιο Καραϊσκάκη

THE NEWSROOM

12 Μαΐου 2020

Αν κανείς διαβάσει ότι πλακώνονται ο Ντιόγκο με τον Πάμπλο Γκαρσία, το πιο πιθανό είναι να τσεκάρει αμέσως τι χρονιά είναι. Αν μη τι άλλο, ένα ενδεχόμενο time travel θα σήμαινε ότι θα ξεφορτωνόμασταν και τον κορωνοϊό, με ό,τι αυτός συνεπάγεται.

Κι όμως αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν έχουμε ταξιδέψει πίσω στο μακρινό 2008. Μιλάμε για τη θρυλική (no pun intended) στιγμή που ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός (τουλάχιστον έτσι έγραφε η συσκευασία όταν τον παρήγγειλε ο ΟΣΦΠ) είχαν κάνει επίδειξη των ικανοτήτων στο κραβ μαγκά:

Τα χρόνια πέρασαν, όμως οι δύο παίχτες δεν ξέχασαν ο ένας τον άλλο. Αυτό επιβεβαιώθηκε πριν λίγες βδομάδες, λίγο αφότου ο Γκαρσία πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις ευχές του για τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά οι ευχές του για τον Δικέφαλο του Βορρά περιλάμβαναν και αναμνηστικές φωτογραφίες από το προαναφερθέν ματς κικ μποξ:

Το αρχικό ποστ έγινε στις 20 Απριλίου. Η απάντηση του Ντιόγκο ήρθε στις 22 του μήνα, όπου ο Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει τον οδοντίατρο του Ουρουγουανού:

«Πάμπλο, πες στους φίλους του ΠΑΟΚ για τα δύο δόντια που σου έβγαλα από το στόμα και για τους τίτλους που εγώ κατέκτησα και εσύ όχι!»

Η δε απάντηση του Γκαρσία ήρθε χτες 11 Μαΐου, μάλλον γιατί ο παλιός παίχτης του ΠΑΟΚ πήρε το χρόνο του για να δουλέψει την απάντησή του:

«Βραζιλιάνε ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα Κύπελλα είναι βρώμικα. Και σε χτύπησα σαν άντρας, όχι από πίσω σαν κότα και όποτε θες ακόμα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη!»

Όχι ότι θέλουμε να ενθαρρύνουμε βίαιες συμπεριφορές, αλλά ωραία δε θα ήταν να ήμασταν στο 2008 τώρα;

Best of internet