Quantcast

Ακροατής ονόματι Πίπης ξαναπαίρνει τον Τάκη Τσουκαλά 5 χρόνια μετά και ζητάει τα ρέστα

Μία πενταετία μετά την πρώτη τους μονομαχία, ο Πίπης επέστρεψε στην θρυλική εκπομπή

THE NEWSROOM

5 Μαΐου 2020

Κάποιοι δεν ξεχνούν ποτέ την αδικία που τους έγινε. Μία τέτοια περίπτωση ήταν κι ο Πίπης από τη Γλυφάδα, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το τηλεφώνημα που είχε κάνει στον scholar της αθλητικής δημοσιογραφίας και διάσημο επιστήμονα, Τάκη Τσουκαλά:

Άλλοι θα είχαν εγκαταλείψει την προσπάθεια μετά από τέτοια αντιμετώπιση, όμως ο Πίπης έκανε υπομονή, ανασυγκρότησε τις δυνάμεις του και επέστρεψε δριμύτερος. Πήρε βέβαια το χρόνο του η αλήθεια είναι, καθώς στο μεταξύ πέρασαν πέντε χρόνια. Επίσης, ο Πίπης τώρα είναι κάτοικος Δραπετσώνας, ενώ τότε ήταν κάτοικος Γλυφάδας.

Δυστυχώς, δεν ανταμείβονται όλοι οι κόποι. Η δεύτερη προσπάθεια του Δραπετσωνίτη πλέον Πίπη είχε την ίδια κατάληξη με την πρώτη, καθώς ο συνομιλητής του αρνήθηκε και πάλι να μιλήσει με κάποιον που λέγεται Πίπης. Αν φυσικά όλο αυτό έχει συμβεί όντως και δεν πρόκειται για την υλοποίηση κάποιου επιστημονικού σεναρίου για να γίνουν οι εκπομπές ακόμη πιο spicy.

Δείτε το βίντεο:

Να θυμηθούμε εδώ κι έναν ακόμη κομμένο ακροατή ονόματι Αρχιμήδης, ο οποίος κόπηκε γιατί ο Τάκης Τσουκαλάς έχασε μία κρίσιμη συλλαβή από το όνομά του:

Η ζωή είναι άδικη.

Best of internet