Quantcast

Τέρμα ο Μπογρίνιο από Ολυμπιακό, ο δρόμος για καριέρα στο stand-up comedy είναι ανοιχτός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε τον τρίτο χρόνο συμβολαίου του παίχτη, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπόγρης να βρεθεί ελεύθερος κι ωραίος

THE NEWSROOM

5 Ιουλίου 2019

Το ρητό «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν» είναι μια μεγάλη αλήθεια της ζωής και τίποτε δεν ήταν πιο ωραίο από τη χαλαρή θητεία στον Ολυμπιακό του Γιώργαρου του Μπόγρη, αυτοαποκαλούμενο ως Μπογρίνιο. Η ομάδα του Πειραιά πήρε την επιλογή να μην κρατήσει τον σέντερ της καρδιάς μας στο λιμάνι για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου – κάτι ακόμη ευκολότερο δεδομένου ότι η ρήτρα είναι μόλις (30.000 ευρώ περίπου).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπόγρη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Έτσι, ο Μπογρίνιο είναι πλέον free agent προκειμένου να συνεχίσει τις παράλληλες καριέρες του στο μπάσκετ και στο stand-up comedy, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι εκτός από το ποστάρισμα στη ρακέτα, ο Γιώργος Μπόγρης διακρίνεται και στο ποστάρισμα memes σε συγκεκριμένα γκρουπάκια του facebook με αφηρημένα αθλητική θεματολογία, τα οποία δεν μπορούμε να κατονομάσουμε.

Ο δε Μπόγρης έχει την τιμή να έχει παίξει και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Στους δε πειραιώτες πήγε μετά την κατάκτηση του πρώτου Basketball Champions League με την Τενερίφη, όπου έπαιξε τρία χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι άφησε το στίγμα του, πάντως:

Στον Ολυμπιακό πάλι δεν κέρδισε κάτι στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα, αλλά αν μη τι άλλο κατάφερε να μείνει αξέχαστος για εξωαγωνιστικούς λόγους:

Είναι ολοφάνερο πως οι δραματικές εξελίξεις προέκυψαν μετά την γκρανγκινιολική εμφάνιση του Μπογρίνιο στο αγαπημένο σας (και κυριολεκτικά μοναδικό) ιντερνετικό late night show:

 

Στο οποίο θυμίζουμε ότι ο σέντερ προσήλθε με άγριες διαθέσεις:

Το δε αγωνιστικό πλάνο της ΚΑΕ Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι να τον αντικαταστήσει στη θέση «5» με έναν τεράστιο πίνακα NBA:

 

 

Best of internet