Quantcast

O Τσιτσιπάς αποκλείστηκε κι από το τουρνουά Liberta Open χωρίς καν μπινελίκια

Τελείως ντεφορμέ και στο τένις και στο γαμωσταυρίδι φαίνεται πως είναι ο Έλληνας άσος

THE NEWSROOM

13 Ιουνίου 2019

Άλλο έναν τενιστικό κουβά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετρά ο διάσημος πλέον για την ψυχραιμία του εκπρόσωπος της χώρας μας στο ευγενές άθλημα, Στέφανος Τσιτσιπάς. Μετά τη συμμετοχή του στο Ρολάν Γκαρός, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο και να αυτοδικαστεί για έλλειψη ποιότητας απέναντι στον Κραΐνοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπας αποκλείστηκε από το Libema Open.

Πιο συγκεκριμένα, η κούρσα του Έλληνα τενίστα σταμάτησε στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι με 6-4, 3-6, 6-4. Ο Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ με μέτρια απόδοση, κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο αλλά έχασε οριστικά στο τρίτο, όπου ο αντίπαλός του έδωσε ρέστα.

Το ανησυχητικό εδώ είναι ότι ο Τσιτσιπάς δε φαίνεται ντεφορμέ μόνο αγωνιστικά, αλλά και από άποψη ταμπεραμέντου. Μέχρι στιγμής φάνηκε να αποδέχεται την ήττα του χωρίς να ρίξει κανένα γαμωσταυρίδι, το οποίο μας προκαλεί έντονη ανησυχία.

Στο κάτω κάτω μας μεγάλωσε με ξέχεσμα στον επόπτη:

«Με έχει γαμήσει αυτός ο μαλάκας. Με έχει γαμήσει ρε πούστη. Κοίτα το μαλακισμένο. Αυτός ο μαλάκας εκεί πέρα με έχει γαμήσει. Γαμώ το σπίτι σου.»

Και φυσικά το ήδη θρυλικό «ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ» που έριξε στον εαυτό του:

Ίσως χρειάζεται να τον δει κανένας γιατρός ή ακόμη καλύτερα, οι δύο κλασσικοί ultras από το γήπεδο της Προοδευτικής.

Best of internet