Quantcast

Ο Άγιαξ κέρδισε το ντέρμπι των αουτσάιντερ και βλέπει τελικό μετά από 23 χρόνια

Έχοντας αποκλείσει ΑΕΚ, Ρεάλ και Γιουβέντους, η νίκη επί της Τότεναμ δεν είναι έκπληξη

THE NEWSROOM

1 Μαΐου 2019

Ο ασταμάτητος φετινός Άγιαξ πέρασε με νίκη και από το Λονδίνο, όπου με γκολ του Φαν ντε Μπεκ στο 15′ απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης. Ο ολλανδικός σύλλογος έχει πετάξει εκτός διοργάνωσης μεγαθήρια του θεσμού όπως η ΑΕΚ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους και τίποτα πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη για αυτή την καλοκουρδισμένη ολλανδική μηχανή.

Ο επαναληπτικός θα παιχτεί στις 8 Μαΐου στο Άμστερνταμ, εκεί όπου ο ολλανδικός ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να υπερασπιστεί το σκορ πρόκρισης του πρώτου αγώνα για να περάσει στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα στο Wanda Metropolitano. Προς το παρόν βέβαια, η έδρα του μεγάλου τελικού χρησιμοποιείται για γυρίσματα παραγωγών πορνό.

Intense first chapter! 🤯#UCL #totaja

Gepostet von AFC Ajax am Dienstag, 30. April 2019

Οι συνθέσεις του σημερινού αγώνα:

Τότεναμ (Μαουρίτσο Πελεγκρίνο): Γιορίς, Βερτόνγκεν (39′ Σισοκό), Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ (79′ Φόιτ), Ρόουζ (79′ Ντέιβις), Σάντσες, Γουανιάμα, Ντέλε Αλι, Ερικσεν, Μόουρα, Γιορέντε

Αγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Ντε Λιχτ, Φέλτμαν, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Σένε (65′ Μαζραουί), Ντε Γιονγκ, Ζίγιεχ (87′ Χούντελααρ), Νέρες, Τάντιτς, Ντε Μπέεκ.

⏰ RESULT ⏰WOW!!! AFC Ajax's dream #UCL season continues with away win at Tottenham Hotspur. Man of the match was ______

Gepostet von UEFA Champions League am Dienstag, 30. April 2019

Best of internet