Quantcast

Ο Δώνης έπαθε Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου και μίλησε για βαθμούς στο γήπεδο

Ο Γιώργος Δώνης αισθάνεται Λουτσέσκου στην τοποθεσία ΟΑΚΑ

THE NEWSROOM

6 Απριλίου 2019

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τον Άρη για την 27η αγωνιστική της Superleague με τον Ινσούα να βάζει αυτό το άρρωστο γκολ με σκάψιμο της μπάλας, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ:

Εξίσου όμορφη όμως με το γκολ του Ινσούα ήταν η συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, όπου ο Γιώργος Δώνης ντύθηκε Ραζβάν Λουτσέσκου σχολιάζοντας τη βαθμολογική θέση του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με μείον έξι, ποινή στην οποία προστέθηκε και το μείον τρία για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό, κάτι που σχολίασε ο κόουτς του Τριφυλλιού με τον πιο Λουτσέσκου τρόπο:

«Όχι, έχουμε μαζέψει 44 βαθμούς στο γήπεδο. Γίνομαι λίγο Λουτσέσκου τώρα. Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Νταμπίζα ξέραμε τις συνθήκες και πως θα πορευτούμε. Θα υπάρχουν και θετικά συμπεράσματα για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Όταν θα έρθει η τελευταία αγωνιστική θα πούμε κάποια πράγματα για να δούμε αν το τελικό συμπέρασμα ήταν θετικό για εμάς».

Ίσως ένα σκουφί θα ολοκλήρωνε τη μεταμόρφωση του “τρένου” σε Λουτσέσκου στις 3 εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Best of internet