Quantcast

Τελικό με μαθητές στην κερκίδα πρότεινε ο Σαββίδης, για να αποφευχθούν τα μπάχαλα

Υπάρχουν αρκετά λύκεια από το Βελιγράδι που θα θελήσουν να πάνε πενταήμερη στην Κρήτη

THE NEWSROOM

5 Απριλίου 2019

Τα αποτελέσματα των δύο πρώτων ημιτελικών του κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ-Λαμία δεν περιείχαν κάποια μεγάλη έκπληξη και όλα δείχνουν ότι πάμε για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Καλή είδηση, θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει, δύο ιστορικά σωματεία της προσφυγιάς θα δώσουν μάχη για άλλη μια προσθήκη στην τροπαιοθήκη τους (οι χέιτερς θα πούνε ότι υπάρχει ελεύθερος χώρος στην τροπαιοθήκη των δύο ομάδων). Και θα ήταν όντως καλή είδηση, αν τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν είχαν γίνει αυτά:

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν βεβαρημένο ιστορικό στις συναντήσεις τους, και έτσι ο τόπος διεξαγωγής του τελικού αλλά και ο αριθμός των οπαδών των δύο ομάδων πονοκεφαλιάζει την αστυνομία, τον υπουργό αλλά και τις διοικήσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποια βαθμολογική τιμωρία που θα κουβαλήσουν και την επόμενη σεζόν.

Έτσι, όπως συμβαίνει με όλα τα προβλήματα τέτοιου είδους στη χώρα μας, οι αρμόδιοι τα έβαλαν κάτω και σκέφτηκαν πώς θα περιοριστούν οι ούγκανοι των δύο ομάδων ψάχνουν λύση για να γλυτώσουν φέτος από τέτοιες σκοτούρες. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται, είναι να γίνει ο τελικός εκτός Ελλάδας (για παράδειγμα στη Γερμανία), όμως ο υιός Σαββίδη πρότεινε σήμερα με τον αγαπημένο του τρόπο (ανάρτηση στο Instagram) μια δοκιμασμένη λύση: να γίνει ο τελικός με μαθητές στην κερκίδα.

Κάτι τέτοιο γίνεται στον τελικο κυπέλλου μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα το κεφάλι κάποιου ανήλικου φιλάθλου, όμως για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και τίποτα δεν εκπλήσσει στην όμορφη χώρα μας. Με δεδομένο ότι σε όλες τις συμπλοκές μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια υπάρχει ανέμειξη από orthodox brothers, δεν αποκλείεται να δούμε λύκεια του Βελιγραδίου να έρχονται για πενταήμερη στην Κρήτη.

Πάντως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να εξεταστεί και αυτή η πρόταση του μύστη Ρικ Πιτίνο:

Best of internet