Quantcast

Με τη βοήθεια της Παναγιάς και μιας αποβολής η Εθνική έφυγε με την ισοπαλία από τη Βοσνία

Μπορούμε και χωρίς τον Μέσι της Επανάστασης, Ανδρέα Μιαούλη

THE NEWSROOM

27 Μαρτίου 2019

Αήττητη συνεχίζει την προσπάθεια της στα προκριματικά του Euro 2020 η Εθνική Ελλάδος αφού απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 στη Βοσνία, που θεωρείται συνδιεκδικήτρια της δεύτερης θέσης, ρεαλιστικού στόχου της ομάδας στα προκριματικά.

View this post on Instagram

#BIHGRE 🇧🇦🇬🇷 #Euro2020

A post shared by Εθνική Ομάδα (@greeknational) on

Η Εθνική ξεκίνησε απογοητευτικά το ματς και στο πρώτο εικοσάλεπτο βρέθηκε να χάνει με 2-0, με γκολ του Βίστσα στο 10′ και του Πιάνιτς στο 15′, με εκτέλεση φάουλ στο οποίο οι Έλληνες έστησαν τείχος με έναν παίχτη.

Φωτογραφία από προηγούμενο ματς, ενδεικτική του σημερινού πρώτου εικοσαλέπτου

Τα δεδομένα του αγώνα όμως άλλαξαν στο δίλεπτο 64′-65′ όταν ο Φορτούνης μείωσε για την Ελλάδα με πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε ο Πιάνιτς με κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στο Ζέκα. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και με ωραία κεφαλιά του Κολοβού στο 85′ πήρε την ισοπαλία που μόνο ως θαύμα της Παναγίας μπορεί να χαρακτηριστεί με δεδομένο το 2-0 στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς τον Ιούνιο με Ιταλία και Αρμενία, και όλα δείχνουν ότι ο Μέσι της Επανάστασης Ανδρέας Μιαούλης έχει άξιους συνεχιστές 200 χρόνια μετά.

Best of internet