Quantcast

Τάκης Τσουκαλάς: «Πότε πέθανε ο Βέγγος; Αφού τον είδα σε ταινία προχτές»

Το ξέραμε πως τα δημιουργήματα της τέχνης κρατούν τους ανθρώπους ζωντανούς στη μνήμη μας, αλλά όχι κι έτσι

THE NEWSROOM

19 Μαρτίου 2019

Ένα ασταμάτητο εργοστάσιο bloopers φαίνεται πως παραμένει η γνωστή εκπομπή αθλητικής ανάλυσης «Άντε Γεια» των διάσημων αναλυτών Άκη και Τάκη, το οποίο εργοστάσιο μάλιστα δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την ευρύτερη πτώση του Τάκη Τσουκαλά μετά το ρατσιστικό του ξέσπασμα κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο. Κάποιος κακός άνθρωπος θα μπορούσε κανείς μάλιστα να πει ότι το ρατσιστικό ξέσπασμα και η στιγμή εξαιρετικής διαύγειας που θα αναφερθεί παρακάτω συνδέονται, αν και γενικά καλό θα ήταν να είμαστε καλοί άνθρωποι και να αγαπάμε αλλήλους, άντε και τους αλλόθρησκους (οπαδικά).

Anyway, στην περίπτωσή μας η παράνοια ξεκινάει από ένα τηλεφώνημα ενός άλλου φίλου στη χτεσινή εκπομπή, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως Καζαμπούμπου. Ο Καζαμπούμπου πολύ προβλέψιμα τρώει γρήγορα το «άντε γεια» του, όμως δίνει την πάσα στον οικοδεσπότη της εκπομπής, Τάκη, ώστε να αναφερθεί σε κάποια ατάκα του σπουδαίου Θανάση Βέγγου.

Τελικά δε μαθαίνουμε ποια είναι η περίφημη ατάκα, όμως ακούμε ένα «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ ΓΙΓΑΝΤΑ». Ο Άκης εκεί θεωρεί καθήκον του να τον ενημερώσει ότι ο Βέγγος έχει πεθάνει, όμως ο Τάκης έχει μια πολύ ισχυρή ένσταση:

« – Πέθανε; Πότε πέθανε;

– Ε, τι ρε Τάκη.

– Αφού είδα ταινία προχτές (!).

– Ε, και τι έγινε ρε Τάκη.»

Δείτε το βίντεο:

Ίσως χρειάζονται λίγες διακοπές από την εκπομπή, από την άλλη βέβαια, ίσως και να γνωρίζουν κάτι παραπάνω, ποτέ δεν ξέρεις.

 

Best of internet