Quantcast

Ο ΠΑΟΚ διδάσκει marketing πουλώντας τον σκούφο του Λουτσέσκου στην μπουτίκ του

Το πιο trendy αξεσουάρ στην Τούμπα θα είναι ο γκρι σκούφος του Ρουμάνου κόουτς

THE NEWSROOM

21 Φεβρουαρίου 2019

Μια είδηση που θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικη, αλλά δεν είναι, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη που μετράει αντίστροφα για το πρώτο της πρωτάθλημα στην τρέχουσα χιλιετία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκεται να διαθέσει προς πώληση στη μπουτίκ της ομάδας τον σκούφο του Λουτσέσκου, κάτι που πρώτος γνωστοποίησε ο Γιώργος Σαββίδης με story που ανέβασε στο Instagram.

Πολλοί απορούν βλέποντας τον Λουτσέσκου να φοράει σκούφο με 15 βαθμούς Κελσίου στους αγώνες του ΠΑΟΚ, αλλά πρόκειται για το γούρι του προπονητή των κυπελλούχων, ένα γούρι που με δεδομένο το ρεκόρ 19 νικών σε 21 αγώνες που τρέχει αυτή τη στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δύσκολα θα το εγκαταλείψει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο σκούφος αυτός μάλιστα έγινε πρόσφατα και σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ, που τραγουδούσαν στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη “μην ξαναβγάλεις το σκουφί”.

Βλέποντας ότι έχει γίνει δημοφιλές ανάμεσα στους φίλους της ομάδας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι το σκουφί πρέπει να διατεθεί προς πώληση από τη μπουτίκ, και έτσι όποιος οπαδός του Δικεφάλου θέλει να είναι trendy στο επόμενο εντός έδρας ματς, μπορεί να το αποκτήσει με λιγότερα από 10 ευρώ.

Υπάρχει μάλιστα και event στο Facebook για τη μέρα που ο Ραζβάν θα βγάλει το σκούφο, το Μάιο του 2019 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η επικαιρότητα του ΠΑΟΚ γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο cult.

Best of internet