Quantcast

Να υποβιβαστεί ο ΟΦΗ εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας, λόγω υπόπτου για στοιχηματική χειραγώγηση αγώνα

Αρνητική εξέλιξη για την ομάδα της Κρήτης

THE NEWSROOM

7 Φεβρουαρίου 2019

Δύο εβδομάδες μετά την οριστική αθώωση Μπέου και Κομπότη για το σκάνδαλο Koriopolis, στο προσκήνιο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας έρχεται μια ακόμα υπόθεση που σχετίζεται με χειραγώγηση αγώνων και μάλιστα με υπαρκτό κίνδυνο να υποβιβαστεί ομάδα της Super League.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε εξοντωτική ποινή για τον ΟΦΗ, στα πλαίσια της διερεύνησης του περυσινού αγώνα ΟΦΗ-Αιγινιακός που διεξήχθη στις 12/11/2017. Η εισήγηση προβλέπει την ποινή του υποβιβασμού, αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα στο οποίο θα δικαιούται η ομάδα να μετέχει και χρηματικό πρόστιμο 3.150.0ο0 ευρώ.

Σύμφωνα με την εισήγηση του ερευνητικού τμήματος, οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν έρθει σε συμφωνία ώστε ο αγώνας να λήξει με σκορ 6-0, με σκοπό το στοιχηματικό κέρδος. Στο κόλπο συμμετείχαν και 3 ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, ένας εκ των οποίων αντικαταστάθηκε νωρίς στον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Αυτά είναι τα γκολ και οι φάσεις του επίμαχου αγώνα:

Η διοίκηση του ΟΦΗ (η οποία έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι) αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε επί του παρόντος, ενώ οι οπαδοί της κρητικής ομάδας δεν φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα από το ενδεχόμενο η ομάδα τους να έστησε όντως ματς, όσο για το ότι την κυνηγάει το κατεστημένο, όπως δείχνουν αυτά τα σχόλια στο Facebook:

Best of internet