Quantcast

Το πρώτο clasico του 2019 ήταν μια αγγαρεία που έληξε 1-1

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο Μπερναμπέου στις 27/2

THE NEWSROOM

7 Φεβρουαρίου 2019

Μια ανάλατη ισοπαλία με σκορ 1-1 ήταν το πρώτο κλάσικο του 2019 που έληξε πριν λίγο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ισπανίας. Ένα ματς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ το οποίο ξεκίνησε χωρίς CR7 (αφού από τη φετινή σεζόν είναι κάτοικος Τορίνο) και Μέσι εν αντιθέσει με ό,τι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία 10 χρόνια, δεν θα μπορούσε να μην θέτει τον πήχυ χαμηλά. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αγώνας ήταν αρκετά μίζερος ώστε να έχει ήδη ξεχαστεί λίγα λεπτά μετά τη λήξη του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το -8 στον βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στους γηπεδούχους και σκόραρε πρώτη στο 6′ με προβολή του Βάθκεθ μετά από ασίστ του Μπενζεμά.

Μετά το πρώτο μισάωρο που ανήκε στους φιλοξενούμενους, που θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και δεύτερο γκολ, η Μπαρτσελόνα άρχισε να ανεβάζει την απόδοση της και είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Ράκιτιτς στο 32′ αλλά και ένα πλασέ του Σουάρες που απέκρουσε ο Νάβας 3 λεπτά αργότερα. Η ισοφάριση για την Μπάρτσα ήρθε στο 57′ όταν ο Σουάρες με φαλτσαριστό σουτ βρήκε δοκάρι και ο Μάλκομ, στην επαναφορά χρίστηκε σκόρερ φέρνοντας ισορροπία στον αγώνα.

Η είσοδος του Μέσι στο 62′, οπως και των Βιδάλ και Μπέιλ, δεν άλλαξε δραματικά τον αγώνα και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην έδρα της Ρεάλ στις 27 Φεβρουαρίου, με την Βασίλισσα να έχει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.

Μέχρι τότε, οι Ευρωπαίοι ποδοσφαιρόφιλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα δυνατό ντέρμπι έχουν την επιλογή του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ αυτή την Κυριακή.

 

 

Best of internet