Quantcast

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους. Σάλα και πιλότος θεωρούνται νεκροί

Δυσάρεστα τα νέα για τον αγνοούμενο ποδοσφαιριστή

THE NEWSROOM

4 Φεβρουαρίου 2019

Δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Emiliano Sala, αφού πριν από λίγο ο υπεύθυνος των ερευνών, David Mearns, γνωστοποίησε με tweet οτι τα συντρίμμια του αεροσκάφους έχουν βρεθεί και ότι έχουν ενημερωθεί οι οικογένειες του ποδοσφαιριστή και του πιλότου.

“Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο.”

“Οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση. Σήμερα οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες και τους φίλους των Emiliano και David”.

Το μοιραίο Piper Malibu χάθηκε από τα ραντάρ στις 21 Ιανουαρίου εκτελώντας πτήση από τo Ναντ στο Κάρντιφ και έκτοτε αγνοούνται ο πιλότος David Ibbotson και ο παίχτης της Κάρντιφ, Emliano Sala.

Αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις από τις αρχές σχετικά με το συμβάν και θα ακολουθήσουν έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Best of internet