Quantcast

“Γιο του Θεού και της Παναγίας” αποκάλεσε τον Άγγελο Αναστασιάδη ανακοίνωση της ΑΕΛ

Ο Ιησούς από τον Κάμπο

THE NEWSROOM

29 Ιανουαρίου 2019

Άλλη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία των ανακοινώσεων της Λάρισας επί εποχής Αλέξη Κούγια, γράφτηκε σήμερα, αγαπητές φίλες και φίλοι, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η θεσσαλική ομάδα κατά του Άγγελου Αναστασιάδη και του ποδοσφαιριστή Μακρή.

Αφορμή στάθηκε η ενεργοποίηση της ποινής 6 βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για χρέη της ομάδας απέναντι στον ομοσπονδιακό προπονητή και τον νεαρό ποδοσφαιριστή Κώστα Μακρή. Σύμφωνα με την απόφαση, η ΑΕΛ έχει περιθώριο 3 ημερών για την εξόφληση των δύο χρεών αλλιώς θα της αφαιρεθούν 6 βαθμοί από τη βαθμολογία της Super League, κάτι που θα φέρει το ιστορικό σωματείο σε πολύ δυσχερή θέση αναφορικά με την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Αλέξης Κούγιας δέν άφησε ασχολίαστη αυτή την εξέλιξη και έτσι από σήμερα όποιος επισκεφτεί την σελίδα της ΑΕΛ θα βρει στις ανακοινώσεις και αυτό το διαμάντι:

Ανακοίνωση
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019
Δημοσιοποιήθηκε η είδηση ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ απειλείται με αφαίρεση 3 βαθμών για δήθεν οφειλή προς τον γιο της Παναγίας και του Θεού Άγγελου Αναστασιάδη και άλλων 3 βαθμών για οφειλή 2 χιλιάδων ευρώ σε ένα παντελώς άγνωστο παγκοσμίως ποδοσφαιριστή Μακρή.

Βεβαίως δεν υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθεί κανένας βαθμός γιατί η ΑΕΛ, όχι σε 5 μέρες, αλλά σήμερα θα εξοφλήσει τόσο τον Άγγελο Αναστασιάδη, όσο και αυτόν τον παικταρά τον Μακρή, ο οποίος εκτός από την Κ20 της ΑΕΛ, όπου έπαιξε μια “περίεργη” περίοδο, δεν έχει παίξει πουθενά.

Όσον αφορά τον θεοσεβούμενο κ. Αναστασιάδη για την ΑΕΛ αρχίζει από σήμερα μια ιδιαίτερη προσπάθεια να αποσαφηνιστούν τα εξής θέματα:

1. Πως ένας προπονητής που παραιτήθηκε στην τηλεόραση και την παραίτηση του επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του ενόρκως και αφού έχει χάσει όλα τα αρμόδια δικαστήρια, μόλις ανέλαβε Πρόεδρος της ΕΠΟ ο κ. Γραμμένος με μία νομικά περίεργη κατά την κρίση μας απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου με την προηγούμενη σύνθεση του, άλλαξε τις προηγούμενες αποφάσεις και του επιδίκασε ποσό 56 χιλιάδες ευρώ, όχι για το χρονικό διάστημα που εργάστηκε, για το οποίο είχε προεισπράξει την αμοιβή του, αλλά για τον επόμενο χρόνο που ουδέποτε εργάστηκε κι έκανε διακοπές, πιθανότατα σε διάφορα μοναστήρια.

2. Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα προβεί στις νομικές ενέργειες που προβλέπονται από τον ποινικό νόμο και την ποινική δικονομία, ώστε να διερευνηθεί από τα αρμόδια θεσμικά όργανα (εισαγγελείς και δικαστές), πως είναι δυνατόν ένας προπονητής που για καθημερινή απασχόληση με 2 προπονήσεις, με αγώνες κάθε βδομάδα, με 20ήμερη καλοκαιρινή προετοιμασία να εισπράττει 7.000€ το μήνα και μόλις ο κ. Γραμμένος γίνεται Πρόεδρος της ΕΠΟ να εισηγείται και να γίνεται δεκτό από το ΔΣ της ΕΠΟ, όπως δημοσιοποιήθηκε, το ίδιο πρόσωπο, ο ίδιος προπονητής με την ίδια προπονητική αξία, την οποία αποτίμησε ο ίδιος σε 7.000€ το μήνα για πλήρη απασχόληση, να αμείβεται από την ΕΠΟ, η οποία εισπράττει από τις επαγγελματικές ομάδες περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και τεράστια κρατική επιχορήγηση, το πρωτοφανές ποσόν για την προπονητική του αξία και την ηλικία του των 25.000€ (όπως δημοσιοποιήθηκε 250.000€ τη σεζόν) για ελάχιστη μηνιαία απασχόληση, για ελάχιστους αγώνες και για ελάχιστα ταξίδια, τα έξοδα των οποίων είναι πληρωμένα από την ΕΠΟ.

Την ίδια έρευνα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει από τα θεσμικά όργανα να κάνουν και για τους υπερήλικες συνεργάτες του Αναστασιάδη, οι οποίοι, καθώς ο ένας εισπράττει και σύνταξη (Δημητρακόπουλος) και ο άλλος (Τερζής) είναι ανενεργός προπονητικά, ήταν άνεργοι ποδοσφαιρικά επί πολλά χρόνια και οι οποίοι όταν εργάστηκαν στην ΑΕΛ εισέπρατταν το ποσό των 3.000€ το μήνα.

Πραγματικά ευχής έργο είναι να εξοφληθούν οι δύο άνδρες ώστε να συνεχίσουμε και τη σεζόν 2019-20 να διαβάζουμε τόσο όμορφες ανακοινώσεις από το γραφείο τύπου της βασίλισσας του Κάμπου.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας. 📿✝️Aggelos Anastasiadis is the new manager of the Greek National Football Team. He is well known for his religious and low profile and his humbleness (kind of). 🇬🇷️

Gepostet von The Football Romantics am Donnerstag, 25. Oktober 2018

Best of internet