Quantcast

Τελικά ο Πικέ δεν θα σταματήσει τη μπάλα για να γίνει πρόεδρος της Μπάρτσα, ήταν φάρσα της ισπανικής Πρωταπριλιάς

Η Σακίρα θα αργήσει να γίνει η κυρία προέδρου

THE NEWSROOM

28 Δεκεμβρίου 2018

Για κάποιο λόγο, οι Ισπανοί έχουν τη δική τους Πρωταπριλιά και αυτή είναι στις 28 Δεκεμβρίου. Γεγονός που αποτελεί την αιτία που πολλά αθλητικά media του πλανήτη πίστεψαν τη φάρσα της Mundo Deportivo και δημοσίευσαν την απόφαση του Πικέ να σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2020 και να κατέβει για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

Ο Πικέ κλείνει τα 32 του χρόνια το Φεβρουάριο, δεν θα έλεγε κανείς ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του αλλά ούτε και είναι τελειωμένος ποδοσφαιρικά, όντας συνομήλικος του Λέο Μέσι. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο αμυντικός των Μπλαουγκράνα σκόπευε να σταματήσει τη μπάλα στα 33 του, το 2020 και να συμμετέχει στις εκλογές για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, το 2021.

Μάλιστα στο πλάνο του Καταλανού βρισκόταν, σύμφωνα πάντα με τη φάρσα, η πρόσληψη τεχνικού διδύμου Τσάβι – Ινιέστα για τον πάγκο της ομάδας αλλά και του Κάρλες Πουγιόλ σε πόστο τεχνικού διευθυντή. Και αν όλα αυτά θα μπρούσαν σε ένα βαθμό  να θεωρηθούν πιστευτά, το περίεργο είναι ότι τα αθλητικά sites τσίμπησαν και με την εμπορική ονομασία “Waka Waka Camp Nou” που υποτίθεται ότι σκόπευε να δώσει στο γήπεδο της Μπάρτσα.

View this post on Instagram

Felices fiestas! Happy holidays! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Όπως και να ΄χει, το χαριτωμένο ισπανικό παραμυθάκι δεν είχε δράκο τελικά, και η Σακίρα δεν θα γίνει η πρώτη κυρία του καταλανικού συλλόγου, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Το ζεύγος Βανδή – Ντέμη θα αργίσει να αποκτήσει  την ισπανική του απομίμηση.

Best of internet