Quantcast

Δύο μέρες μετά τον Μουρίνιο, χάνει τη δουλειά του και ο Τσάβι Πασκουάλ

Ορφάνεψε ο πράσινος πάγκος

THE NEWSROOM

20 Δεκεμβρίου 2018

Δεν θα προλάβει να ζήσει Χριστούγεννα στην Αθήνα ο Τσάβι Πασκουάλ, που έχασε σήμερα τη θέση του στον πάγκο του Παναθηναϊκού με απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όπως ανακοίνωσε ο συνεργάτης του Ισπανού στον πράσινο πάγκο, Γιώργος Βόβορας, την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο έχει αναλάβει ο ίδιος μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

«Μας ζητήθηκε από τη διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν τελικό. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε την ομάδα. Εμείς είχαμε ετοιμάσει την ομάδα από πριν. Είμαστε εδώ και θέλουμε να κερδίσουμε. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν καλά για κανέναν. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό και πρέπει να κερδίσουμε.

Σίγουρα έχουμε περάσει πολλά μαζί με τον Τσάβι Πασκουάλ τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένα σοκ, αλλά δεν χωρούν συναισθήματα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε το αύριο, έχουμε τελικό μπροστά μας».

Δύο χρόνια και δύο μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εξάστερου, ο Πασκουάλ αποχαιρετάει το Τριφύλλι έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Ο Ισπανός πληρώνει την κακή εικόνα της ομάδας στη φετινή Ευρωλίγκα, όπου μετά από 13 αγώνες βρίσκεται κάτω από την πρώτη οκτάδα, έχοντας 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα ματς.

Θα μας λείψουν οι οδηγίες του στα τάιμ άουτ:

Μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός βγάλει τη χρονιά με τον παραλίγο δήμαρχο Αθηναίων, Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Best of internet