Quantcast

Ο Τσακαλώτος πάει στις ΗΠΑ για συνέδριο επενδύσεων, καταλήγει σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ για ποδοσφαιροκουβέντα

Ίσως χτύπησε και καμιά ρετσίνα με τα φιλαράκια του

THE NEWSROOM

12 Δεκεμβρίου 2018

Η σχέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου (και ίσως και της υπόλοιπης κυβέρνησης λένε οι χέιτερς) με τον διαφαινόμενο πρωταθλητή 2019 ΠΑΟΚ είναι κάτι γνωστό και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ο υπουργός Οικονομικών μας χάρισε απλόχερα άλλη μια επιβεβαίωση αυτής της αλήθειας. επισκεπτόμενος σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη.

Ο Τσακαλώτος βρέθηκε στις ΗΠΑ για το ετήσιο συνέδριο “Invest in Greece” και στον ελεύθερο του χρόνο έκρινε σκόπιμο να επισκευθεί τους συνοπαδούς του 8000 χιλιόμετρα μακρυά από την έδρα του υπουργείου του. Τα “ΠΑΟΚτσάκια” της Νέας Υόρκης τον υποδέχθηκαν θερμά κάνοντας και σχετική ανάρτηση στο Facebook. Ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν την επίσκεψη του για να εκφράσουν τα παράπονα τους για το περυσινό πρωτάθλημα που έχασε η ομάδα τους λόγω των γνωστών γεγονότων. Το κείμενο της ανάρτησης:

Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσακι Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!
Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη….πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατι όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!!!
Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας….του τα ψαλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονα μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθληματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό….ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομαδα!!!
Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα….αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια….υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει….!!!
Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!!!

ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY

#Paok #PaokFans #PaokFamily #Τσακαλωτος

Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη…

Gepostet von PAOK Fan Club of New York am Dienstag, 11. Dezember 2018

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις ΗΠΑ οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πιο σκληροί καριόληδες απ’ ότι κάθε οπαδός κάθε ελληνικής ομάδας, όπως επιβεβαιώνει το κάτωθι βίντεο:

Best of internet