Quantcast

Ο Μελισσανίδης στέλνει τρεις παίχτες στην κερκίδα γιατί δεν θέλουν να πληρώνονται με πορτοκαλάδες

Ο Τίγρης που ήθελε να γίνει κάβουρας

THE NEWSROOM

26 Νοεμβρίου 2018

Τη μεγαλύτερη κρίση της εποχής Μελισσανίδη βιώνει τις τελευταίες ώρες η πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Η ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό άφησε τη μοναχοκόρη της Προσφυγιάς στην 7η θέση της βαθμολογίας, 12 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, κάτι που οι φίλοι της Ένωσης δυσκολεύονται να χωνέψουν ότι συμβαίνει ένα εξάμηνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βγήκε μπροστά παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του και ως έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας επέδειξε ψυχραιμία αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδες τρεις από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στο ρόστερ της πρωταθλήτριας, γιατί αρνούνται να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με τους οικονομικούς όρους που προτείνει η ΑΕΚ. Έτσι, οι Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος και Σιμόες δεν θα συμμετέχουν πλέον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρωταθλήτριας, για να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε πιο πιστούς στρατιώτες της Ένωσης, που δέχονται να πληρώνονται με το βασικό μισθό.

Την απόφαση αυτή εμμέσως επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ:

“Από τη στιγμή που έχουμε απομακρυνθεί από το στόχο, είπαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις πιο γρήγορα από το να τις παίρναμε μετά από ένα μήνα. Όταν παίρνεις αποφάσεις, είσαι έτοιμος να υποστείς και τις όποιες συνέπειες. Αυτά όλα είναι εν γνώση μας”.

Μια μέρα πριν, ο Τίγρης είχε φροντίσει να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του επισκεπτόμενος την προπόνηση στα Σπατα, με δηλώσεις στις οποίες επεσήμανε ότι οι παίχτες θα έπρεπε οι ίδιοι να πληρώνουν για να αγωνίζονται στην ένδοξη πρωταθλήτρια.

«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Οποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν»,

Όπως εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει, οι βασικοί πυλώνες της περυσινής μεγάλης επιτυχίας της Ένωσης, σταδιακά αποχωρούν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας πληρώνοντας την επιλογή τους να παίζουν μπάλα για τα λεφτά και όχι για την τιμημένη κιτρινόμαυρη φανέλα.

Κάποιοι φίλοι του βυζαντινογέννητου συλλόγου ήδη αναπολούν ηγέτες σαν τον Σταύρο Αδαμίδη.

Best of internet