Quantcast

Πορτοκαλί προς τιμήν του Μπάμπη του Σουγιά θα είναι η 3η εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Οράνιε των Βαλκανίων οι ηθικοί πρωταθλητές

THE NEWSROOM

13 Νοεμβρίου 2018

Το ιδιαίτερο δέσιμο της ομάδας με την κερκίδα ήρθε να τονίσει η επιλογή της 3ης φετινής εμφάνισης του ΠΑΟΚ. Οι ηθικοί πρωταθλητές 2018 και όπως όλα δείχνουν κανονικοί πρωταθλητές 2019 επέλεξαν το πορτοκαλί χρώμα εμπνευσμένοι από τα ένδοξα οπαδικά 80’s και 90’s όταν οι κομάντο της ασπρόμαυρης κερκίδας φορούσαν ανάποδα τα φλάι χαρίζοντας μας εικόνες σαν κι αυτή:

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της πορτοκαλί φανέλας, αναφέρει με εμφανή νοσταλγία:

«Άσπρο, μαύρο. Όλα ή τίποτα. Χρώματα και φιλοσοφία γίνονται ένα στην ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚ. Η αναζήτηση για ένα τρίτο χρώμα που θα μπορεί να συνοδεύσει τα κλασικά του Δικεφάλου, σταματάει στο πορτοκαλί που έκανε την εμφάνισή του στις κερκίδες της Τούμπας πριν πολλά χρόνια.

Πορτοκαλί είναι και η τρίτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ που συνδέει τη νοσταλγία του παρελθόντος με την προσμονή του μέλλοντος. Το PAOK FC Official Store καθώς και το store.paokfc.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να προμηθευτείτε και να προσθέσετε στη συλλογή σας την ιδιαίτερη αυτή εμφάνιση από σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Η φανέλα έχει δημιουργηθεί από την Macron με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας MPerformanceSystem, για την μέγιστη προστασία από τον ιδρώτα και θα φέρει πάνω της το λογότυπο γνησιότητας τόσο του ΠΑΟΚ όσο και αυτό της ιταλικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης».

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ πάντως δείχνουν να υποδέχονται με ενθουσιασμό την προοπτική της πορτοκαλί φανέλας.

Best of internet