Quantcast

Ανοιχτός σε προσφορά λίγων τόνων τυριού για την ΑΕΛ δηλώνει ο Κούγιας

Ο Saul Goodman του κάμπου θα δεχόταν επίσης μια προσφορά σε φούντα ή ελιές Καλαμών

THE NEWSROOM

8 Νοεμβρίου 2018

Με μια 100% “Κούγιας” επιχειρηματική προσέγγιση απάντησε πριν λίγες μέρες ο Saul Goodman του κάμπου στην πίεση που δέχεται από διάφορες πλευρές να πουλήσει την ΑΕΛ. Μπορεί πολύς κόσμος να θεωρεί ότι ο έγκριτος νομικός είναι υπερβολικά καλός για το πόστο του προέδρου της ΑΕΛ και του αξίζει κάτι καλύτερο, ο γαλαντόμος άρχοντας Αλέξης όμως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το θρόνο του αν δεν πάρει στα χέρια του μια πρόσφορα στα μέτρα της ομάδας της Λάρισας.

Αυτό ακριβώς απάντησε μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας στις 2 Νοεμβρίου: Πως ο ίδιος σαφώς είναι ανοιχτός σε προτάσεις για την πώληση της ΑΕΛ, δεν έχει προκύψει όμως καμία τέτοια. Στη συνέχεια μάλιστα έδωσε στους συνομιλητές μπίζνεσμεν (ποιοι είναι αυτοί, μόνο το Μεγαλείο του το γνωρίζει) και μερικά βοηθητικά guidelines για το πως μπορεί να επιτευχθεί η πώληση, με τα πιθανά ανταλλάγματα να είναι τόνοι τυριού, φούντας και ελιών Καλαμών.

Αυτή ήταν η ακριβής δήλωση του δικηγόρου των δύσκολων αποστολών:

«Είπα μάλιστα ότι αν δεν μπορούν να μου δώσουν χρήματα μετρητά, δέχομαι να μου δώσουν και τόνους τυρί, αν κάποιος έχει μια τέτοια απασχόληση ή οι Αλβανοί εκεί, που ο αρχηγός τους είναι στη φυλακή για ναρκωτικά τίποτα τόνους χασίς. Χθες μου τηλεφώνησε ένας και μου είπε αν πουλάω την ΑΕΛ και μου δίνει όσο το τίμημα της σε ελιές Καλαμών! Εγώ είμαι ανοιχτός σε κάθε περίπτωση να τη δώσω την ΑΕΛ, αν υπάρχει μια ευπρεπής πρόταση, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει…»

Δείτε το βίντεο:

Θα είχε και οπτικό ενδιαφέρον πάντως να δούμε αυτό το deal να ολοκληρώνεται. Να θυμίσουμε εδώ ότι δε μιλάει για κάποιον τυχαίο, αλλά για μία από τις πιο κινηματογραφικές φυσιογνωμίες της νεότερης Ελλάδας:

Best of internet