Quantcast

Η Ελλάδα συνδιεκδικεί το Μουντιάλ του 2030, γιατί μας έλειψαν τα μνημόνια

Ήταν ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος, ένας Ρουμάνος και ένας Σέρβος

THE NEWSROOM

2 Νοεμβρίου 2018

15 χρόνια μετά την άδοξη διεκδίκηση της διοργάνωσης του Euro 2008 με τους Τούρκους, η χώρα μας φαίνεται ότι θα ξανασυμμετέχει στη συνδιεκδίκηση μιας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης. Ο πρωθυπουργός έκρινε ότι αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή από την χώρα μας και το ποδόσφαιρο μας είναι η συνδιοργάνωση ενός Μουντιάλ με 3 ακόμα βαλκανικές χώρες, και το μεγαλόπνοο αυτό σχέδιο δείχνει να έχει πάρει το δρόμο του.

Στα πλαίσια της τετραμερούς συνόδου Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας στη Βάρνα, ο πρωθυπουργός των επιτυχιών, Αλέξης Τσίπρας, αποκάλυψε ότι θα συζητηθεί η από κοινού διεκδίκηση μιας μεγάλης διοργάνωσης σε βάθος δεκαετίας από τις 4 υπερδυνάμεις των Βαλκανίων, με τον Βούλγαρο ομόλογο του να παίρνει την ασίστ και να προτείνει αυτή η διοργάνωση να είναι το Μουντιάλ του 2030.

Η αλήθεια έιναι ότι το Παμπελοπονησιακό Στάδιο ήδη δηλώνει έτοιμο, όπως μαρτυράει και αυτή η πρόσφατη εικόνα του αγωνιστικού του χώρου, που φιλοξένησε το Παναχαϊκή – Ολυμπιακός:

Δεν ξέρουμε αν αυτή η διεκδίκηση θα έχει αίσιο τέλος, πάντως η χώρα μας έχει δείξει ότι ξέρει πώς να αξιοποιήσει τα έργα που θα χρειαστεί να γίνουν, όταν σβήσουν οι προβολείς της διοργάνωσης:

Best of internet