Quantcast

Μετά από 25 χρόνια και 19 πρωταθλήματα, ο Σωκράτης Κόκκαλης παραιτείται από το ΔΣ του Ολυμπιακού

Ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό

THE NEWSROOM

30 Οκτωβρίου 2018

Εκτός διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έθεσε τον εαυτό του ο Σωκράτης Κόκκαλης, μετά από 25ετή παρουσία στον σύλλογο, αρχικά ως πρόεδρος από το 1993 ως το 2010, και στη συνέχεια ως απλό μέλος του ΔΣ, έχοντας παραδώσει τα ηνία της ομάδας στον Βαγγέλη Μαρινάκη το καλοκαίρι του 2010.

Ο Κόκκαλης γνωστοποίησε με επιστολή προς τον Γιάννη Μώραλη την απόφαση του να αποσυρθεί, και έτσι η 30η Οκτωβρίου προστίθεται στις ημερομηνίες – ορόσημα για την ιστορία του πειραιώτικού συλλόγου. Επί των ημερών του φόρεσαν τα ερυθρόλευκα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως οι Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Τουρέ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε την καθολική υπεροχή στις εγχώριες κατακτήσεις τίτλων.

Στην κριτική που του ασκήθηκε κυρίως από τις αντίπαλες ομάδες συμπεριλαμβάνεται η εύνοια του συλλόγου από τη διαιτησία στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και οι όχι και τόσο εντυπωσιακές επιδόσεις εκτός συνόρων, για μια ομάδα που είχε αδιάκοπη παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον αριθμό των πρωταθλημάτων που κατέκτησε ο Ολυμπιακός με τον Σωκράτη Κόκκαλη πρόεδρο ή μέλος του ΔΣ, κατατοπιστικό είναι το παρακάτω video:

Θα μας λείψει το γέλιο του.

 

 

Best of internet