Quantcast

Θαύμα του photoshop στέλνει το πρόσωπο του νέου κόουτς της Προοδευτικής στην εικόνα με τον παλιό

Δάκρυσε η ομαδική φωτογραφία της ομάδας του Κορυδαλλού

THE NEWSROOM

12 Οκτωβρίου 2018

Ένα μικρό θαύμα φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στον Κορυδαλλό. Το πρόβλημα, το οποίο τελικά έλυσε με την επέμβασή της η Θεία Χάρις, ήταν η αντικατάσταση του παλιού προπονητή με τον καινούριο στην ομαδική φωτογράφηση της Προοδευτικής, χωρίς να χρειαστεί να τραβηχτεί από την αρχή.

Το στόρι έχει ως εξής: Η ομάδα του Κορυδαλλού έχει βγάλει εδώ και καιρό την φωτογράφησή της για τη νέα σεζόν, με τον προπονητή που φιγουράρει σε αυτή να είναι ο Θοδωρής Γκάτζιος. Δυστυχώς για τον φωτογραφικό προγραμματισμό, στις 7 Οκτωβρίου ο προπονητής έλυσε το συμβόλαιο που είχε με την Προοδευτική, η οποία δύο μέρες μετά ανακοίνωσε πως θα τον αντικαταστήσει ο Δημήτρης Καλύκας. Πως θα γίνει όμως να μπει ο νέος κόουτς στην παλιά φωτογραφία; Μόνο με θαύμα μπορούσε να επιλυθεί το ακανθώδες αυτό το ζήτημα.

Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν, με τo ταπεινό ψηφιακό εργαλείο που λέγεται Photoshop να γίνεται o αγωγός της Θείας Πρόνοιας. Όπως φαίνεται παρακάτω, η σεπτή μορφή του νέου προπονητή εμφανίστηκε στις παλιές φωτογραφίες:

Η αλήθεια είναι πως η χλωμή επιδερμίδα του Δημήτρη Καλύκα ταιριάζει κιόλας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει τα πρέποντα βυζαντινά aesthetics.

 

 

Best of internet