Quantcast

Ασθενοφόρο δεν παίρνει μπροστά σε γήπεδο και οι παίχτες των δύο ομάδων αναλαμβάνουν το σέρβις

Χ στο ημίχρονο, διπλό στην ευγενή άμιλλα στη Βραζιλία

THE NEWSROOM

17 Σεπτεμβρίου 2018

Όταν δύο ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν βγει στο χορτάρι κι έχουν δώσει τα χέρια για να ξεκινήσει το ματς, είναι πολύ δύσκολο να ενωθούν για κάτι. Εκτός κι αν εννοούμε κάποιο τεράστιο ομαδικό βρωμόξυλο, όπως στο θρυλικό Ολλανδία – Πορτογαλία του 2006.

Ή αυτό πιστεύαμε μέχρι τώρα, τέλος πάντων. Κι όμως, όπως φάνηκε από αυτό το ματς της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, οι δύο ομάδες μπορούν να γίνουν μία και για πιο ευγενείς σκοπούς. Το στόρι έχει ως εξής: Ο αγώνας μεταξύ της Φλαμένγκο και της Βάσκο Ντα Γκάμα εξελισσόταν κανονικά, μέχρι που ο Μπρούνο Σίλβα βγήκε νοκάουτ από εναέρια σύγκρουση με συμπαίχτη του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Τότε, ένα ασθενοφόρο έκανε την είσοδό του στο αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μεταφερθεί ο γκαντέμης παίχτης σε τοπικό νοσοκομείο. Οι τραυματιοφορείς έδωσαν τις πρώτες βοήθειες αλλά τα πράγματα στράβωσαν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, καθώς το όχημα αρνήθηκε να πάρει μπρος. Επειδή όμως οι αληθινοί νικητές δεν κολλάνε πουθενά, οι παίχτες των δύο ομάδων ενώθηκαν για να σπρώξουν το ασθενοφόρο, μέχρι αυτό να μπορέσει να βγει από το γρασίδι.
Ο Σίλβα τελικά ξαναβρήκε τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, αν και έμεινε ένα βράδυ εκεί για προληπτικούς λόγους. Το δε παιχνίδι συνεχίστηκε αμέσως μετά την πετυχημένη έξοδο του ασθενοφόρου, με το τελικό σκορ να είναι 1-1.

Δείτε το βίντεο:

Όπως αντιλαμβάνεστε, η στιγμή αποθεώθηκε από τους ποδοσφαιρόφιλους στα social media:

X στο ματς, διπλό στην ευγενή άμιλλα. Να σημειωθεί εδώ πως στην Ελλάδα από την άλλη έχουμε τον άνθρωπο που σπρώχνει μόνος του μπουλντόζα, οπότε κάτι είναι κι αυτό.

Best of internet