Quantcast

Μπομπ ο Μάστορας έγινε ο Καρέλης, τον έβαλαν να σπρώξει μια μπουλντόζα μέσα στην Τούμπα

Δεν ξέρουμε τι έκανε λάθος στην προπόνηση ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και πρέπει να κάνει τέτοιες αγγαρείες

THE NEWSROOM

6 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αλλά φανταζόμαστε πλέον πολλά μετά την πρώτη συνέντευξη του Νίκου Καρέλη με τη φανέλα της νέας του ομάδας, την οποία ο νεαρός επιθετικός έδωσε στo site του Δικέφαλου του Βορρά. Η εξήγηση είναι είτε ότι ο Καρέλης κάνει ακραία πράγματα στην προπόνηση είτε ότι παίζει κάποιο ρόλο τύπου «Μπομπ ο Μάστορας», καθώς στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται να σπρώχνει μια μπουλντόζα.

Μάλλον στην ομάδα έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά το παρατσούκλι του Καρέλη, το οποίο είναι Hulk. Ελπίζουμε αυτό να μη σημαίνει επίσης πως ο παίχτης πλακώνει στο ξύλο τους συμπαίχτες του σε ράντομ εκρήξεις οργής, όπως ο ήρωας της Marvel. Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης.

Μίλησε για το όνειρό του να γίνει μπαλαδόρος:

“Όταν με ρωτούσαν τι θέλεις να γίνεις, τους έλεγα πως θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και γελούσαν… Αλλά ήταν το όνειρο μου, που πραγματοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό.”

Για τις προηγούμενες απόπειρες του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει:

“Η πρώτη απόπειρα να με αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ήταν όταν ήμουν 18 χρονών, η δεύτερη όταν γύρισα από τη Ρωσία και η τρίτη ήταν τώρα, η οποία έγινε την τελευταία στιγμή και… έδεσε”.

“Όποτε παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο, ξέραμε πως παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Προσπαθούσαμε να είμαστε έτοιμοι…”

Για τους τραυματισμούς του:

“Το ποδόσφαιρο δίνει λύπες και χαρές. Το έζησα έντονα το τελευταίο διάστημα. Θα ήθελα τίτλους και πάνω απ΄όλα την υγεία μου. Τα υπόλοιπα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, θα τα συναντάμε μέχρι τέλους. Ένας τραυματισμός για έναν ποδοσφαιριστή είναι ό,τι χειρότερο. Είναι μια δύσκολη περίοδο που πρέπει να είσαι δυνατός για να επανέλθεις στα επίπεδα που ήσουν. Το στήριγμα μου είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου”.

Αλλά και για τον προπονητή και την ομάδα του:

“Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και έναν καλό προπονητή. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο. Θέλω να φέρω ταχύτητα και εμπειρία από τους τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες, δουλεύοντας στο εξωτερικό. Παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς και ο Ακπόμ μπορούν να συνεργαστούν και με έναν άλλον επιθετικό όπως είμαι εγώ”.

Best of internet