Quantcast

Με ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων μοιάζει η κλήρωση ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Άλλαξε ο κολιές και έγινε βραχιόλι

THE NEWSROOM

31 Αυγούστου 2018

Η κληρωτίδα τρόλαρε χθες και σήμερα τις ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, φέρνοντας αντιμέτωπους την ΑΕΚ με την ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, και τον ΠΑΟΚ με την ομάδα που απέκλεισε η ΑΕΚ, αφού η Ένωση θα βρει στον όμιλο της τη Μπενφίκα και οι ηθικοί πρωταθλητές την ουγγρική Βιντεότον. Για να δέσει το γλυκό, ο ΟΣΦΠ θα παίξει στον ίδιο όμιλο με τη Μίλαν που ήταν πέρυσι στον όμιλο της ΑΕΚ.

Πέρα από τα δύο ματς με την πρώην αντίπαλο της ΑΕΚ, στον όμιλο του ΠΑΟΚ έχουμε και κόντρα Ρώσων ολιγαρχών, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης τίθεται αντιμέτωπος με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτη της Τσέλσι. Την τριάδα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ συμπληρώνει η Μπάτε Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία.

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ βλέπουν ήδη μακριά στη διοργάνωση:

Οι πρώτες αντιδράσεις των παιχτών της Τσέλσι για την κλήρωση δείχνουν κάποια αισιοδοξία και από την πλευρά των Λονδρέζων:

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του τη Μίλαν, απέναντι στην οποία είναι αήττητος με τη φανέλα της ΑΕΚ ο ΛΧ11, την υπολογίσιμη ισπανική Μπέτις και την ομοεθνή του Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, Ντούντελανζ που έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων.

Ήδη ψάχνονται να ανταλλάξουν φανέλες Βίντι και Μπενφίκα οι φίλοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που πριν λίγες εβδομάδες υποστήριζαν τις νυν αντιπάλους τους.

Best of internet