Quantcast

Μετά από 2,5 χρόνια προσφυγών και εξέδρας, ο Βέμερ θα παίξει μπαλάρα στη Μάλτα

Like a boss

THE NEWSROOM

18 Αυγούστου 2018

Ο ορισμός του “είχε πρόγραμμα” μπορεί να θεωρηθεί, αγαπητοί φίλοι, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Γενς Βέμμερ. Ο Γερμανός ντεμπουτάρει σήμερα με τη νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα Μάλτας και θα παίξει επιτέλους μπάλα σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο, μετά από 2,5 χρόνια.

Ο 32χρονος ακραίος μπακ ήρθε στον Παναθηναϊκό από την Πάντερμπορν το 2015 και κατάφερε να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι για 7 ολόκληρα ματς. Ο λόγος πάντως που θα γραφτεί το όνομα του στην ιστορία των πρασίνων είναι οι προσφυγές και η αφαίρεση 6 βαθμών από τον ΠΑΟ στο φετινό πρωτάθλημα.

Proud to present Jens Wemmer as an important new signing for season 2018/19. The German right-back agreed to join…

Gepostet von Tarxien Rainbows FC am Dienstag, 24. Juli 2018

Μόλις τον περασμένο Μάιο πληρώθηκε από το Τριφύλλι η τελευταία δόση των οφειλών, ύψους περίπου 450.000 ώστε να αποφευχθεί ο υποβιασμός κατόπιν τριών αφαιρέσεων βαθμών. Τελικά το κοντέρ έγραψε δύο αφαιρέσεις των 3 βαθμών με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ξεκινάει φέτος την κούρσα της αποφυγής του υποβιβασμού από μειονεκτική θέση. Καθόλου άσχημα τα λεφτά για 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο.

Αφού λοιπόν έφτασε τον ΠΑΟ ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό και εξοφλήθηκε μέχρι και το τελευταίο ευρώ των οφειλών του, ο Γενς ετοιμάζεται να παίξει μπάλα σε πρωτάθλημα που παρακολουθούν μόνο οι φανατικοί του στοιχήματος, μαγεύοντας τα πλήθη στο χωρητικότητας 1000 οπαδών γήπεδο της νέας του ομάδας.

Like a boss.

Best of internet