Quantcast

Oι οπαδοί του ΠΑΟ που μπούκαραν στον τελικό του Survivor είναι οι ηθικοί νικητές του

Παλιές καλές στιγμές Τζίγκερ με καταστροφές, βρισίδια σε ΣΚΑΪ και Αλαφούζο και Σάκη Τανιμανίδη

THE NEWSROOM

14 Ιουλίου 2018

100% πρόεδρος του Παναθηναϊκού μπορεί να θεωρείται πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος, μιας και έζησε για να δει τον κόσμο της ομάδας του να τον βρίζει σε random σκηνικά, κάπου 10 χρόνια μετά τα ιστορικά πλέον μπάχαλα κατά του Τζίγκερ Βαρδινογιάννη. Αυτή τη φορά, ήταν ο τελικός του Survivor που βεβηλώθηκε, με τους οπαδούς των πρασίνων να αρχίζουν στα γαμωσταυρίδια Αλαφούζο και ΣΚΑΪ.

Το όλο φαντασμαγορικό σκηνικό (παρότι κανείς δεν ασχολείται με το φετινό Survivor) έλαβε χώρα στο άλσος Βεΐκου, την ώρα μάλιστα που η εκπομπή ήταν στον αέρα. Προφανώς αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μπει λίγη δράση στο σκηνικό, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μπουκάρουν, να βρίζουν ΣΚΑΪ και Αλαφούζο, να πετάνε μπουκάλια και να σπάνε και διάφορα πράγματα.

Η φασούλα σταμάτησε μετά από εμπλοκή της ασφάλειας του χώρου, οπότε και η εκπομπή συνεχίστηκε. Το όλο επεισόδιο σφραγίστηκε με την απεύθυνση του Σάκη Τανιμανίδη προς το κοινό, ο οποίος ως άλλος Αϊνστάιν τόνισε ότι «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία». To κοινό από μέσα του σίγουρα ευχαρίστησε τον Άλμπερτ των φτωχών για αυτή την υπενθύμιση.

Δείτε το βίντεο:

 

Best of internet