Quantcast

Στο Super 3 μάλλον γράφτηκε ο Έντερσον της Σίτι, ανέβασε συνθήματα του Άρη στο Instagram

To ξέραμε ότι ο Άρης έχει λάτιν προσωπικότητα αλλά όχι κι έτσι

THE NEWSROOM

11 Ιουνίου 2018

To ξέραμε πολύ καλά ότι μετά από τόσα καράβια λατίνους παίκτες που έχει φέρει, η ακτινοβολία του Άρεως Θεσσαλονίκης ζεσταίνει πια όλη την Λατινική Αμερική, ακόμη κι αν δεν έχουν ακούσει ποτέ το όνομα του Γιώργου του Φοιρού ή του Κώστα του Νεμπεγλέρα. Το ξέραμε μεν, αλλά δεν παύουμε να εντυπωσιαζόμαστε κάθε φορά που το βλέπουμε στην πράξη όπως τώρα.

Αυτή τη φορά ήταν ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Βραζιλίας που ανέβασε ένα βιντεάκι στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram λίγο πριν ξεκινήσει το ταξιδάκι για τη Ρωσία ενόψει Μουντιάλ, κομπλέ με φανέλα της Σελεσάο και τα λοιπά. Το kinky εδώ πέρα είναι ένα πολύ γνωστό σύνθημα του Άρη που παίζει από πίσω, το οποίο αξίζει να ακούσετε μόνοι σας, κατά προτίμηση όχι στη δουλειά σας όμως.

Nα σημειωθεί εδώ πέρα ότι στη λεζάντα λέει «Σε ευχαριστώ Κύριε για αυτή τη στιγμή που έδωσες στη ζωή και στην οικογένειά μου και για την ευκαιρία για να ζήσω αυτό το συναίσθημα εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα, εκεί όπου έχω πολλούς φίλους», το οποίο σημαίνει ότι τον Έντερσον τον συγκίνησε μάλλον το πάθος των οπαδών του Άρεως και λιγότερο το μένος κατά των οπαδών της ομάδας με τα ασπρόμαυρα, αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Περιμένουμε άμεσα την απάντηση στις προκλήσεις Έντερσον.

Best of internet