Quantcast

Φανέλα της Μπάγιερν με το «9» χάρισαν στον Κυριάκο, λογικά θα παίζει τοπικό το 2020

Θα πέσουν τα τσιμέντα στο Μόναχο με τέτοιες μεταγραφές

THE NEWSROOM

7 Ιουνίου 2018

Ένα καινούριο επιθετικό και μάλιστα ελληνικής καταγωγής απέκτησε όπως όλα δείχνουν η Μπάγιερν Μονάχου, αν και με βάση το όνομα του, μάλλον η ομάδα του είναι καταδικασμένη να πέσει στα τοπικά της Βαυαρίας. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο γίνεται ο λόγος, φάνηκε να χαίρεται πάρα πολύ με το δωράκι που του έκαναν.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν κατά την επίσκεψη του Κυριάκου στο Μόναχο για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), όταν είχε μια προσωπική συνάντηση με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, με τον οποίο βρέθηκε και σε κοινό πάνελ. Ο Βέμπερ όμως δεν περιορίστηκε στην ομιλία του, η οποία εντασσόταν το συνέδριο του ΕΛΚ με θέμα το μέλλον της Ευρώπης, αλλά είπε να κάνει κι ένα δωράκι στον μικρό Κυριάκο.

Μόλις τελείωσε την ομιλία, επέστρεψε με μια φανέλα της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου. Η συγκεκριμένη φανέλα είχε το παραδοσιακό για τους επιθετικούς νούμερο «9» και το  τευτονικό όνομα«Μitsotakis». Όπως καταλαβαίνετε ο Κυριάκος πέθανε από τη χαρά του (και το έκανε και story στο Instagram):

Εμείς πάντως αφήνουμε κι αυτό εδώ να υπάρχει:

 

Best of internet