Δεν έχει πει την τελευταία του λέξη ο Στεφανάκος, μιλάει η καρδιά του πρωταθλητή στο TD Garden

Mόνο απόρθητη δεν λες την έδρα της Βοστώνης στα φετινά πλει οφ

THE NEWSROOM

8 Ιουνίου 2022

Η σειρά τελικών που δεν περιμέναμε να προκύψει από τα φετινά πλειόφ, αλλά μάλλον και η σειρά που δεν ξέραμε πόσο πολύ την χρειαζόμασταν εν τέλει. Από την μία οι ιστορικοί Boston Celtics των 17 πρωταθλημάτων αλλά των άπειρων από πρωταθλητισμό παιχτών της, από την άλλη οι Golden State Warriors που δεν έχουν σαφώς την ιστορία και τα επιτεύγματα των Τριφυλλοφόρων, αλλά οι παίχτες της έχουν τόνους εμπειρίας από τελικούς.

Κι αν οι 2 πρώτοι αγώνες στην έδρα των Γουόριορς μαρτύρησαν πως οι Σέλτικς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα, οι τελικοί του ΝΒΑ πάντα επιφυλάσσουν συγκινήσεις και εκπλήξεις. Και αυτό το ξέρει καλύτερα ο Στεφ Κάρυ και το παρεάκι του, που μπορεί να μην έχουν πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είναι νωρίς για να ξεγράψουμε την καρδιά των πρωταθλητών. Οι αποδόσεις της Stοiximan από την άλλη είναι πάντα όπως πρέπει.

Η σειρά μεταφέρεται στην Βοστόνη, εκεί οπού οι Σέλτικς καθ όλη την διάρκεια των πλέι οφ δεν έδειξαν ότι το κάστρο τους είναι απόρθητο και απροσπέλαστο. Με εξαίρεση το σκούπισμα στους Νετς του Κέβιν Ντουράντ και του Ίρβινγκ στον πρώτο γύρο των πλει οφ, τόσο οι Μπακς όσο και οι Χιτ κάνανε εμφατικά διπλά στο TD Garden, παρόλο που τελικά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν νικηφόρα την σειρά.

Το πως θα ολοκληρωθούν οι φετινοί τελικοί του ΝΒΑ και ποιος θα φορέσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή, είναι κάτι που αιωρείται στην ατμόσφαιρα και δεν μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στην φωτιά, όταν υπάρχουν τόσο δυνατές ομάδες να το διεκδικούν. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι ο Στεφανάκος ο Κάρυ διαθέτει στην κατοχή του 3 δαχτυλίδια και δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα έτσι εύκολα. Η σειρά παραμένει σούπερ συναρπαστική και οι αποδόσεις της Stoiximan για τους μεγάλους τελικούς ακόμα συναρπαστικότερες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet