ΠΡΟΣΟΧΗ: Oργισμένος Χάμιλτον παίρνει εκδίκηση για το περσινό φιάσκο στην πρεμιέρα της F1

Στο Μπαχρέιν θα πάρει το πρώτο του μάθημα ο στραβοστόμης Ολλανδός

THE NEWSROOM

15 Μαρτίου 2022

Ποιος φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Formula 1 μπορεί να ξεχάσει το περσινό πρωτάθλημα και το συγκλονιστικό τελευταίο αγώνα στο Αμπού Ντάμπι; Εκεί οπού Χάμιλτον και Φερστάπεν έδωσαν μία από τις επικότερες μάχες των τελευταίων ετών, με τον Ολλανδό να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και τον Βρετανό να σιχτιρίζει την ώρα και την στιγμή που υπήρχε στην πίστα ο καταραμένος ο Λατίφι για να του στερήσει τον 8ο τίτλο του.

Κανείς. Και πολύ περισσότερο ο ίδιος ο Λιούις Χάμιλτον. Ο οποίος έχασε το ραντεβού του με την ιστορία και δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ το οποίο κατέχει ισοψηφώντας με τον Μίκαελ Σουμάχερ, των 7 τίτλων. Ένα πρωτάθλημα που επιθυμούσε λυσσασμένα για να γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της Formula 1 ως ο απόλυτος ρέκορντμαν. Και το έχασε όχι απλά στις λεπτομέρειες, ούτε καν από λάθος δικό του, αλλά πληρώνοντας την αμπαλοσύνη άλλων.

Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται και η καριέρα του Λιούις Χάμιλτον δεν έλαβε τέλος μετά από αυτό τον αγώνα (υπήρξαν φήμες οτι θα σταματήσει), τι πιο σύνηθες από το να δούμε τον Βρετανό μυστάκο να δίνει ένα μάθημα στον στραβοστόμη Ολλανδό με το καλημέρα της καινούριας σεζόν; Η πίστα του Μπαχρέιν περιμένει τους φετινούς διεκδικητές του τίτλου της Formula 1, η Φεράρι δεν φαίνεται να παίζει τον ρόλο του φτωχού συγγενή φέτος, η Stoiximan μας περιμένει με πικάντικες αποδόσεις και η δράση ξεκινάει για μια ακόμη ναυλωτική γκαζιάρικη χρονιά.

Πριν όμως οι φετινοί αναβάτες αποδείξουν την αξία τους κάτα την διάρκεια της σεζόν, πρώτα πρέπει να ξεχρεωθεί ένα περσινό γραμμάτιο. Ναι Λεκλέρκ μου, σίγουρα φέτος μπορεί να είναι η χρονιά σου, ναι Λάντο Νόρρις μου είσαι η ανερχόμενη δύναμη της Formula 1, αλλά πρώτα ο Sir Λιούις μπαμπάκας Χάμιλτον οφείλει να δώσει με το καλημέρα ένα μάθημα στον συνδιεκδικητή του και να αποδείξει γιατί τον έχρισε Ιππότη του Γουίνδσορ ο γεροΚάρολος.

Εντωμεταξύ, μπορεί άλλοι να είναι literally πρίγκηπες, αλλά τα σημεία της Stoiximan για νίκη του Χάμιλτον στην πρεμιέρα της Formula 1 είναι επίσης για αρχόντους και για Πρίγκιπες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Best of internet