Quantcast

O Κούγιας έστειλε εξώδικο στο Ντεγκρά που προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι πιο ψηλός από έναν άνιθο

Πιο πιθανό να πιστέψουμε στο ταμείο από Τσιλιγγίρη

LUBEN CREW

22 Σεπτεμβρίου 2016

Για τον Saul Goodman των φτωχών, Αλέξη Κούγια είναι που ακόμη κι εμείς θα παραδεχτούμε αγαπητοί φίλοι, πως “τι να πρωτοπείς”. Είναι τέτοιο το μεγαλείο του ανδρός που θα χρειαζόταν τουλάχιστον μια Αλεξιάδα κάποιου πιο εθισμένου στη μούργα Ομήρου για να πει την ιστορία χωρίς τουλάχιστον να ξεχάσει τα βασικά. Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως το μεγαλείο αναφέρεται μόνο μεταφορικά, γιατί ως γνωστόν, ο Αλέξης προέκυψε κάπως μικροκαμωμένος, παρότι το αμφισβητεί με κάθε τρόπο:

Ο ψηλάκος φίλος μας λοιπόν, σε συνέχεια της κωμικής ιστορίας του καυγά με τον παίχτη της ομάδας του (γιατί Κούγιας είσαι), αποφάσισε να καταθέσει εξώδικο κατά του τερματοφύλακα Ντεγκρά. Μέσα στο εξώδικο υπάρχει η εξιστόρηση του καυγά από την πλευρά Κούγια, όπου βλέπουμε και τις λεπτομέρειες που μας αφορούν:

Εκεί σε έντονο ύφος του είπα “Γιατί τα έκανες όλα αυτά;”, κι εκείνος μου απάντησε σε άπταιστα ελληνικά με ειρωνικό ύφος “Δηλαδή τι έκανα; Εγώ έτσι παίζω”. Οταν του απάντησα “Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Δεν ντρέπεσαι τον κόσμο, τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο;” εκείνος μου απάντησε με τρόπο κυνικό: “Εγώ έτσι παίζω και σε όποιον αρέσει”. Τη στιγμή που του είπα επί λέξει “Δεν ντρέπεσαι που σε μαζέψαμε εδώ πέρα; Κρίμα που σε εμπιστεύτηκε ο προπονητής”.

kougias_3

Τη στιγμή εκείνη ο Ντεγκρά κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου κι εγώ για να αποφύγω την οιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά, φοβούμενος από την κίνηση του σώματός του προς το μέρος μου και λόγω της διαφοράς της σωματικής μας διαπλάσεως (αυτός έχει ύψος 1,94μ. κι εγώ 1,79), τέντωσα το δεξί μου χέρι, με αποτέλεσμα να τον ακουμπήσω μεταξύ ωμοπλάτης και λαιμού στην προσπάθειά μου να τον απωθήσω, όπως προκύπτει κι από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το εν λόγω επεισόδιο.

Η αλήθεια είναι πως πιο πιθανό είναι να πάρουμε εμείς σερί το Πούλιτζερ για την επόμενη δεκαετία παρά να γίνει ο Alexis 1.79.

Best of internet