Quantcast

Ηλικιωμένος στην Ξάνθη κάλεσε την αστυνομία να του βρει θέση για να δει τον τελικό ΤΣΟΥ ΛΟΥ

Δε δέχτηκε να πέσει χωρίς να παλέψει, όπως και ο τέρμας της Ατλέτικο

Bobol Gordello

29 Μαΐου 2016

Στη γενέτειρα του Μάνου Χατζηδάκη, πόλη φοίτησης του Ιωάννη Τσιλιγγίρη και έδρα της ομάδας που ανέδειξε τα Skoda Fabia και το Σταύρο Λαμπριάκο, την πανέμορφη Ξάνθη, εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ ένα απείρου κάλλους σκηνικό.

543_Xanthi-Old-Town

Ηλικιωμένος κύριος, προφανώς μην αντέχοντας τη μουρμούρα της συζύγου του που ήθελε να δει τη συνομήλική της Ρούλα Κορομηλά ή τον άγριο έφηβο γλεντζέ Σπύρο Παπαδόπουλο αντί για Ρεάλ-Ατλέτικο, κίνησε κατά το κέντρο της πόλης για να δει τον τελικό του Τσου Λου σε καφέ-ουζερί. Φτάνοντας εκεί, συνειδητοποίησε πως όλα τα τραπέζια ήταν ρεζερβέ από παρέες μερακλήδων φαν του Κασεμίρο και του Χουανφράν και πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα έμενε μπακούρης.

mpala

Ο ηλικιωμένος κύριος, όμως, δε μάσησε και, αφού είδε ότι δεν έβγαζε άκρη με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, είπε να βάλει τις Μεγάλες Δυνάμεις να κάνουν τη δουλειά γι’ αυτόν. Κάλεσε, έτσι, την Αστυνομία στο σημείο και απείλησε τον ιδιοκτήτη του ουζερί με μήνυση, αν δεν του εξασφάλιζε το κεντρικότερο τραπέζι του μαγαζιού για να δει τον Όμπλακ να ελέγχει τη φάση τα τρώει όρθιος στη διαδικασία των πέναλτι.

Generated by IJG JPEG Library

Η φάση, λογικά, θα έληξε με τον κύριο να πίνει το ουζάκι του ενάντια σε Θεούς και Δαίμονες. Τέτοια σκηνικά, όμως, είναι αυτά που διώχνουν τις οικογένειες και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους από τα ουζερί και, γι’ αυτό, είναι καλό να μη γίνονται.

(πηγή)

Best of internet