Quantcast

Μπαρμπέρικο στην Αγγλία κουρεύει τζάμπα όσους νικήσουν τον κουρέα στο FIFA

Ίσως ο κουρέας έχει πολύ ελεύθερο χρόνο

THE NEWSROOM

14 Οκτωβρίου 2019

Για όσους έχουν αμφιβολίες για το πόσο χρήσιμο είναι το ταλέντο στο FIFA, ένας κουρέας στην Αγγλία δίνει τη δική του απάντηση στο ερώτημα, κάνοντας δώρο το κούρεμα σε όποιον πελάτη τον κερδίσει στο FIFA 20. Ο Βρετανός μύστης έχει εξοπλίσει το κουρείο του, CSF Barbering, με ένα Playstation 4 και μια τηλεόραση και η τιμή του κουρέματος έχει γίνει αντικείμενο στοιχήματος με τους πελάτες, αφού αν τον κερδίσουν κουρεύονται τζάμπα ενώ αν χάσουν πληρώνουν τα διπλά.

Όποιος λοιπόν πιστεύει στις ικανότητες του στο δημοφιλές game μπορεί να ρισκάρει να πληρώσει 18 λίρες (διπλάσια τιμή) ή να κουρευτεί τζάμπα ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, ωστόσο αν πιστέψουμε τα λόγια του κουρέα, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του πελάτη:

Δεν μπορώ να πω πόσα τζάμπα κουρέματα έχω δώσει ακριβώς, αν και θα έλεγα ότι το ρεκόρ μου απέναντι στους πελάτες είναι σίγουρα υπέρ μου, με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα έλεγα ότι έχω κερδίσει περίπου 20-25 φορές και έχω χάσει 10-15 παιχνίδια.

Καλό θα ήταν πάντως να μη ρισκάρετε να κουρευτείτε από κάποιον που έχασε το στοίχημα παίζοντας ένα παιχνίδι με τέτοιες ατέλειες:

Εκτός αν το επιθυμητό κούρεμα είναι κάτι τέτοιο:

 

Best of internet