Quantcast

Ο Ραούλ Μπράβο πήγε κουβά σε στημένο ματς επειδή μαζί με τη Βαλένθια κόλλησε και τη Χετάφε

Όλοι έχουμε έναν φίλο που το έχει πάθει

THE NEWSROOM

18 Ιουνίου 2019

Όλοι έχουμε να μοιραστούμε ιστορίες με τους φίλους μας για τους εκατομμύρια τρόπους με τους οποίους έχουν χαθεί λεφτά στον τζόγο. Άλλοι μπορεί να ακολούθησαν Τσιλιγγίρη, άλλοι να έπαιξαν 100 κληρώσεις στο ΚΙΝΟ και να έπιασαν 6/6 στην 101η, όπως ο παρακάτω μύστης:

Στο hall of fame των κουβανών και μάλιστα σε περίοπτη θέση προστέθηκε και ο πρώην παίχτης Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας, Ραούλ Μπράβο, που κατάφερε να χάσει δελτίο στο οποίο έπαιξε στημένο ματς. Ο Ισπανός Αβραάμ Παπαδόπουλος εμπλέκεται στο γνωστό σκάνδαλο των στημένων αγώνων που απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες την Ισπανία, και αυτά που βγαίνουν καθημερινά στη φόρα για την υπόθεση παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σε μία από τις υποκλαπείσες συνομιλίες από τις ισπανικές αρχές, φαίνεται ότι ο Μπράβο με το συνεταιράκι του, Κάρλος Αράντα, είχαν στήσει το Βαλένθια-Βαγιαδολίδ και πόνταραν στη νίκη της Βαλένθια. Ωστόσο, όπως κάθε κουβανός που σέβεται τον εαυτό του ήθελαν να κολλήσουν ακόμα ένα ματσάκι ώστε να ανέβει η απόδοση. Οι μύστες επέλεξαν τον άσο της Χετάφε με τη Βιγιαρεάλ. Αν έπαιζαν μονό αποδεκτό θα διπλασίαζαν το δεκαχίλιαρο που πόνταραν, ωστόσο παίζοντας δυάδα με τη Χετάφε θα έβγαζαν 40.000. Όπως ήταν αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, η δυάδα έσπασε με γκολ της Βιγιαρεάλ στο 87′ και οι Μπράβο και Αράντα πλήρωσαν την απληστία τους με έναν χορταστικό κουβά.

Μετά από αυτό οι δύο Ισπανοί θα έπρεπε να θεωρούνται είδωλα για κάθε τζογαδόρο, η ιστορία τους πάντως θυμίζει έντονα αυτό το ανέκδοτο:

Best of internet