Quantcast

Επιστολή στον Τσάρο της Νότιας Μακεδονίας Ιβάν Σαββίδη έστειλε ο Βλαδίμηρος

Δεν του ζήτησε να δοκιμάσει κάποιο οπλικό σύστημα στα ελληνικά γήπεδα

THE NEWSROOM

13 Ιουνίου 2019

Μπορεί ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, να μην κατάφερε να χτίσει όνομα ακόμα στη Δυτική Ευρώπη, αφού αφενός η ομάδα του αποκλείεται από μεγέθη όπως η Έστερσουντ και η Βίντι, αφετέρου κάθε αναφορά στο όνομα του από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ σχετίζεται με την εισβολή του με όπλο στο γήπεδο της Τούμπας στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως αυτό το βίντεο του BBC:

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης των νταμπλούχων παραμένει υπολογίσιμο μέγεθος στην Μητέρα Ρωσία αφού έχει διατελέσει βουλευτής στη Δούμα με το κόμμα του Βλαδίμιρου. Ο Ρώσος πρόεδρος λοιπόν δεν ξέχασε τον πρώην βουλευτή και συμπατριώτη του, στον οποίο απέστειλε χθες επιστολή. Ο λόγος της επιστολής δεν ήταν να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του νταμπλ, ούτε να του ζητήσει να δοκιμάσει κάποιο ρώσικο οπλικό σύστημα εισβάλλοντας σε αγωνιστικό χώρο ελληνικού γηπέδου, αλλά ο εορτασμός της Ημέρας της Ρωσίας, της εθνικής γιορτής της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό είναι το κείμενο της επιστολής:

«Αγαπητέ Ιβάν Ιγκνατίεβιτς Σαββίδη,

Σε συγχαίρω στην Ημέρα της Ρωσίας

Αυτή η ημέρα ενώνει όλες τις γενιές των πολιτών της χώρας μας γύρω από τις ακλόνητες αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειλικρινούς αφοσίωσης προς την πατρίδα. Πρέπει να είμαστε άξιοι της σπουδαίας ιστορίας μας και να τιμούμε τις πράξεις και τα κατορθώματα των προγόνων μας. Να αγαπάμε ειλικρινά την πατρίδα μας και να δουλεύουμε καλή τη πίστη για την ευημερία και την πρόοδό της.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και τα καλύτερα.

Βλαντίμιρ Πούτιν».

Ίσως πάντως ο Ρώσος πρόεδρος να μπορούσε να βοηθήσει με την έυρεση κάποιου προπονητή για τον πάγκο της Εθνικής μας.

Best of internet