Quantcast

Προπονητής στη Γερμανία σκάει σε αγώνα με καλάμι ψαρέματος, τώρα ψαρεύει την επόμενη του ομάδα

Δε νικάς που δε νικάς, δεν πας για ψάρεμα;

THE NEWSROOM

6 Ιουνίου 2019

Για τους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους, το μονοπώλιο της γραφικότητας στους Γερμανούς προπονητές κατείχε μέχρι πρότινος αυτός ο βαψομαλλιάς, που η αλήθεια είναι ότι έχει κατακτήσει και ένα Μουντιάλ στην προπονητική του καριέρα:

Εδώ και λίγες μέρες όμως τα σκήπτρα πήρε από τον Γιόακιμ Λεβ ένας μύστης των πάγκων στις χαμηλότερες κατηγορίες της χώρας των δανειστών μας, ονόματι Markus Kay. Ο Kay, προπονεί την παγκοσμίως άγνωστη  TV Jahn Hiesfield, που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, και οι φετινές της επιδόσεις κάθε άλλο παρά τιμητικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Ωστόσο, ο 38χρονος κόουτς ξαφνιάστηκε από την απόφαση του προέδρου της ομάδας να τον απολύσει, και επέλεξε έναν υπέροχο τρόπο να εκφράσει την διαμαρτυρία του, καθώς έσκασε μύτη στον τελευταίο αγώνα με εξοπλισμό ψαρέματος.

Η εντυπωσιακή αυτή παρουσία στον πάγκο της TV Jahn Hiesfield έχει την ερμηνεία της, αφού ο ήρωας της ιστορίας μας απάντησε με αυτό τον τρόπο στον πρόεδρο της ομάδας, Dietrich Hulsemann, που σε δηλώσεις του διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ο Kay κάθεται στον πάγκο αμέτοχος, και του λείπει μόνο ένα καλάμι ψαρέματος.

Η αλεπού των πάγκων της Oberliga λοιπόν, επέλεξε να φέρει αυτό που του έλειπε στον τελευταίο αγώνα του στον πάγκο της TV Jahn Hiesfield χαρίζοντας μας αυτή την υπέροχη εικόνα:

Το καλάμι βέβαια δεν θα πάει χαμένο, αφού ίσως του χρειαστεί στην προσπάθεια να βρει την επόμενη ομάδα που θα ανεχτεί την τρέλα του. Πάντως δεν έχουμε δει τον Φερνάντο Σάντος να κουβαλάει καρπούζια από το Εστορίλ στους πάγκους των ελληνικών γηπέδων, ούτε τον Μάκη Γιατρά να φέρνει κοντοσούβλια στα παρκέ, αν και θα θέλαμε να τα ζήσουμε και τα δύο.

 

 

Best of internet