Quantcast

Ο Ραούλ Μπράβο έστησε και το Βέροια-Πανιώνιος, γιατί έμαθε δίπλα στους καλύτερους

Χέρια ψηλά για όσους κάνουνε φράγκα από Βέροια

THE NEWSROOM

6 Ιουνίου 2019

Αυτά που ξέραμε μέχρι πριν μια εβδομάδα για τον Ραούλ Μπράβο, είναι ότι πρόκειται για έναν παλαίμαχο αμυντικό που στην πλούσια καριέρα του έχει παίξει σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός και Βέροια. Από τις 28 Μαΐου όμως, ο 38χρονος Ισπανός εμπλέκεται σε μια ιστορία που δεν λάμπει όπως η καριέρα ή η καράφλα του, αφού βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ως εγκέφαλος οργάνωσης που έστηνε ματς στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην συμπαίχτης του Ζεβλάκοφ και του Ντομί απ’ ό,τι φαίνεται εκμεταλλεύτηκε το πέρασμα του από την χώρα μας για να κάνει το μεταπτυχιακό του στα στημένα ματς, αν πιστέψουμε σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής infolibre.es. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται πως ο Μπράβο ως παίχτης της Βέροιας εμπλέκεται στο στήσιμο των αγώνων με τον Πανιώνιο της σεζόν 2014-15.  Οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 2-2 στη Βέροια το Νοέμβριο του 2014, ενώ οι κυανέρυθροι κέρδισαν με 4-2 στον δεύτερο γύρο, το Μάρτιο του 2015.

Αν λοιπόν κάποιος έπαιξε over τις δύο αυτές αναμετρήσεις, μπορεί μετά από 4 χρόνια να στείλει γλυκά ή ανθοδέσμες στον Ισπανό αμυντικό, που βρέθηκε αντιμέτωπος με το νόμο και ρίσκαρε την ελευθερία του για να στείλει κάποιους παίχτες του στοιχήματος στο ταμείο.

ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΖΕΙ 10.000 ΕΥΡΩ OVER3,5 ΤΟ ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Gepostet von Ιωάννηc am Donnerstag, 6. Juni 2019

Περιμένουμε με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Best of internet