Quantcast

Ball boy της Λίβερπουλ χειρονομεί στον Μέσι, θα είχε λαμπρό μέλλον στα ελληνικά γήπεδα

Δεν σεβάστηκε

THE NEWSROOM

9 Μαΐου 2019

Ήταν μια εφιαλτική Τρίτη για την Μπαρτσελόνα αυτή της 7ης Μαΐου, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ παρά το προβάδισμα πρόκρισης που είχε αποκτήσει στο Καμπ Νόου.

Η κακή απόδοση των μπλαουγκράνα στο Άνφιλντ επηρέασε και τον ηγέτη της ομάδας, Λέο Μέσι, που κινήθηκε σε ρηχά νερά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του, στην ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-0.

Όμως η άσχημη βραδιά για τον Αργεντίνο goat δεν περιορίστηκε στο 90λεπτο του αγώνα, αφού αμέσως μετά το ματς ένας πιτσιρικάς με φόρμα της Liverpool μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ καταδιωκόμενος από την ασφάλεια του γηπέδου και γλέντησε τον Αργεντίνο με μια χειρονομία, κάτι που απαθανάτισαν οι κάμερες.

Η χειρονομία είναι το αντίστοιχο κωλοδάχτυλο των Άγγλων, αν και ο πιτσιρικάς θα μπορούσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι κάνει το σήμα της νίκης, ή να εμπνευστεί κάποια δικαιολογία από την υπέροχη ποικιλία που έχουν χρησιμοποιήσει αθλητές και ομάδες στη χώρα μας έναντι του αθλητικού δικαστή.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα πλήγμα για τον πέμπτο καλύτερο παίχτη στον κόσμο να του συμπεριφέρεται έτσι ένας πιτσιρικάς, όμως έχουμε δει και χειρότερα σε άλλους θρύλους του αθλήματος, όπως ο Κώστας Λουμπούτης:

 

 

Best of internet