Quantcast

Οπαδός του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει το πρωτάθλημα στο Λευκό Πύργο με ψεύτικο κουμπούρι, για να νιώσει όπως ο Σαββίδης

Ο Ιβάν των φτωχών συνελήφθη και του επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στον Λευκό Πύργο

THE NEWSROOM

7 Μαΐου 2019

Τις τελευταίες εβδομάδες άνθρωποι που έτυχε να περάσουν από το Λευκό Πύργο έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες εξαιρετικά σπάνιων και περίεργων συμβάντων. Ένα από αυτά, είναι χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ένα σπάνιο φαινόμενο που σύμφωνα με τους μελετητές συμβαίνει όταν η βαθμολογία της Super League ταυτίζεται με αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ένα ακόμα πιο σπάνιο και creepy περιστατικό συνέβη αυτές τις μέρες όταν οι περαστικοί μπορεί να νόμισαν ότι γυρίζεται κάποιο σίκουελ της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Λευκό Πύργο, η πραγματικότητα όμως είναι ότι η γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε κάτω από το δημοφιλές αξιοθέατο έγινε εξαιτίας ενός οπλοφόρου οπαδού του ΠΑΟΚ που ήθελε να γίνει για λίγο Σαββίδης, κρατώντας ένα όπλο από σιλικόνη.

Ο πρωταγωνιστής του ασυνήθιστου περιστατικού, όταν συνελήφθη από την αστυνομία φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport:

“Ήθελα να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα της ομάδας μου, του ΠΑΟΚ και να νιώσω όπως ο πρόεδρός μας, ο Ιβάν Σαββίδης, με το όπλο!”

Θα μπορούσε η τιμωρία του να είναι χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον Λευκό Πύργο. Ίσως όμως οι παίχτες του ΠΑΟΚ φορέσουν μάσκα με το πρόσωπο του στον προσεχή τελικό.

Best of internet