Quantcast

Μύστης στην Αγγλία έπαιζε Manager στο μαιευτήριο περιμένοντας να γεννηθεί ο διάδοχος του στον πάγκο

Όλοι έχουμε κάποιον φίλο που θα μπορούσε να το κάνει

THE NEWSROOM

29 Απριλίου 2019

Η γέννηση ενός παιδιού είναι μια πολύ ιερή στιγμή για κάθε πατέρα, όμως ιερός είναι και ένας ημιτελικός Champions League ή ένα κρίσιμο ντέρμπι για την αποφυγή του υποβιβασμού στο Football Manager. Στη ζωή του Βρετανού Matt Penrose μάλλον έτυχε να συμπέσουν δύο τέτοιες ιερές στιγμές, και απ ‘ό,τι φαίνεται χειρίστηκε την κατάσταση υποδειγματικά.

Όταν ο Matt ενημερώθηκε στο μαιευτήριο ότι η γυναίκα του θα γεννήσει το wonderkid – καρπό του έρωτα τους την επόμενη μέρα, γύρισε στο σπίτι του για να πάρει το laptop μαζί του ώστε να κοουτσάρει μαεστρικά την Λάτσιο στο Football Manager περιμένοντας τα γεννηγούρια. Μάλιστα ο τυπάρας ενημέρωνε τη γυναίκα του για την πορεία της ομάδας, αν και η ίδια δεν έδειξε ότι τρελαίνεται να μάθει.

“Ηταν η τέταρτη σεζόν μου στην Λάτσιο. Τις πρώτες τρεις είχα μία 3η θέση, μια 2η θέση και στην τρίτη κατέκτησα το πρωτάθλημα. Τελείωσα την καριέρα μου στην Λάτσιο με 2 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ κι ένα Europa League”, δήλωσε ο αλενατόρε Penrose, που αξίζει να γίνει άγαλμα από τους φανατικούς του συγκεκριμένου game.

Η γυναίκα του τελικά γέννησε τον Hugo Penrose, assistan manager στον πάγκο της Λάτσιο και είναι βέβαιο ότι ο μικρός θα έχει λαμπρό μέλλον, ακολουθώντας τα χνάρια του μπαμπά του.

Best of internet