Quantcast

Τότεναμ και Λίβερπουλ πέρασαν στους 4 του Τσουλού, η Σίτι μπορεί να το πάρει στο Pro

Το VAR ακύρωσε γκολ του Στέρλιγκ στις καθυστερήσεις, κανείς δεν μπούκαρε με όπλο στο γήπεδο

THE NEWSROOM

18 Απριλίου 2019

Συμπληρώθηκε η τετράδα των ομάδων που θα παίξουν στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, αγαπητοί φίλοι, και μπορεί η πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Πόρτο να εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία μετά την καθαρή νίκη των Reds στο πρώτο ματς, που ακολουθήθηκε από άνετο διπλό με 1-4 σήμερα στην Πορτογαλία, όμως η πρόκριση στον αγγλικό εμφύλιο κρίθηκε σήμερα σε μια συγκλονιστική παρτίδα τάβλι στο Etihad.

Gepostet von UEFA Champions League am Mittwoch, 17. April 2019

Σε ένα ματς που είχαν σκοράρει και οι δύο ομάδες από το 7′, και ήταν 3-2 στο 21′, η Τότεναμ πήρε την πρόκριση λόγω εκτός έδρας γκολ, αφού η Σίτι κέρδισε τελικά με 4-3. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Στέρλιγκ έκανε το 5-3 όμως το VAR διέκοψε τα έξαλλα πανηγύρια των γηπεδούχων, καθώς ο Αγκουέρο κρίθηκε σε θέση οφσάιντ. Παραδόξως, κανένας παράγοντας της Σίτι δεν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με ή χωρίς όπλο μετά την ακύρωση του γκολ.

🔥 WHAT A NIGHT! 🔥 We're UEFA Champions League semi-finalists!!!!

Gepostet von Tottenham Hotspur am Mittwoch, 17. April 2019

Harry celebrates from home!

YES HARRY! 💙

Gepostet von Tottenham Hotspur am Mittwoch, 17. April 2019

Στους ημιτελικούς, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ θα παίξουν έναν πρόωρο τελικό, ενώ ο άλλος φιναλίστ θα κριθεί από τις αναμετρήσεις των δύο εκπλήξεων της διοργάνωσης, Τότεναμ και Άγιαξ.

Who are you backing?AFC AjaxFC BarcelonaLiverpool FCTottenham Hotspur

Gepostet von UEFA Champions League am Mittwoch, 17. April 2019

Best of internet