Quantcast

Καλύτερο wonderkid όλων των εποχών στο FM ψηφίζεται ο Αντού, άλλη μια διάκριση για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Στο top-5 και ο Κένεντι Μπακιρτσίογλου

THE NEWSROOM

15 Απριλίου 2019

Μια από τις πιο καμένες συζητήσεις σε αντροπαρέες είναι τα ταλέντα του Football Manager, και για τους μύστες ηλικίας 30+ του παλιότερου Championship Manager. Όλοι έχουμε να πούμε κάποια ιστορία για τα 60 γκολ του Maxim Tsigalko με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ή την εκπληκτική χρονιά του Kerlon στον Ατρόμητο. Δεκάδες ποδοσφαιριστές που η καριέρα τους στην πραγματική ζωή δεν πλησίασε ούτε για πλάκα την εικονική τους καριέρα στις οθόνες μας, κι όμως υπήρξαν η αιτία άπειρου καψίματος και κοινωνικής απομόνωσης.

Το δημοφιλές SportBible αποφάσισε να κάνει το απόλυτο γκάλοπ, ζητώντας από τους αναγνώστες να ψηφίσουν το αγαπημένο τους wonderkid και ο νέος Πελέ, Φρέντι Αντού εξελέγη με αυτοδυναμία. Ο 30άρης πλέον γυρολόγος των γηπέδων που πέρασε και από τον Άρη το 2010, έπιασε ποσοστό 67% αφήνοντας δεύτερο και καταιδρωμένο τον Cherno Samba. Μάλιστα, άλλο ένα ταλέντο που έλαμψε στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, ο Κένεντι Μπακιρτσίογλου, ισοβάθμισε στην τρίτη θέση με τον Tonton Zola Moukoko, διπλασιάζοντας την εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου μας σε αυτή την ανούσια και αδιάφορη πολύ συμαντική δημοσκόπηση.

Αυτό είναι το μοναδικό γκολ που σημείωσε στη χώρα μας ο GOAT από τις ΗΠΑ και αιώνιο ταλέντο:

Από την άλλη ο Μπακιρτσίογλου έκανε μια σχετικά καλή καριέρα και στον πραγματικό κόσμο, με το αποκορύφωμα το πέρασμα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα της Ολλανδίας την περίοδο 2007-10.

 

Ενδιαφέρον θα είχε να γίνει μια ψηφοφορία για τα wonderkids της πατρίδας μας.

Best of internet