Quantcast

Η Σπάρτη κατέβηκε να παίξει με αμυντικό στη θέση του τερματοφύλακα, το έχουμε κάνει όλοι παίζοντας Pro

Live your myth in Greece

THE NEWSROOM

8 Απριλίου 2019

Το πρωτάθλημα της Football League είναι μια διοργάνωση που προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις, όπως να βγαίνει πρώτη και να προβιβάζεται στην Superleague μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2017 και στην οποία κάνει κουμάντο ο Αχιλλέας Μπέος, ή να πηγαίνουν ταμείο Ιταλοί τζογαδόροι παίζοντας στο στοίχημα τον Απόλλωνα Λάρισας.

Σε όλα αυτά και άλλα πολλά υπέροχα που συμβαίνουν, προστέθηκε χθες άλλη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος αλλά και στην τρισχιλιετή ιστορία της Σπάρτης. Η ομάδα της Λακωνίας κατέβηκε με αποστολή μόλις 10 παιχτών στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο, έχοντας ως τερματοφύλακα τον υπό κανονικές συνθήκες αμυντικό, Μάρκο Ντούσκα.

2499 χρόνια μετά τη μάχη των Θερμοπυλών, 10 Σπαρτιάτες στάθηκαν ηρωϊκά απέναντι στην αριθμητική υπεροχή των Κρητών, χάνοντας με σκορ 4-1. Η αλήθεια είναι ότι σε όλους έχει τύχει κάτι αντίστοιχο στο Pro ή στο Football Manager, αλλά πολλές φορές η ζωή μιμείται την εικονική πραγματικότητα, αγαπητοί φίλοι. Θα έλεγε κανείς ότι η φάση στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θυμίζει αρκετά αυτό το τραγούδι που αρέσει στον πρώην ιδιοκτήτη της Σπάρτης, Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

 

Best of internet