Quantcast

Ο Σισέ φοράει σακάκι με τον Παρθενώνα στη φόδρα, για να κουβαλάει μαζί του λίγη Ελλάδα

Μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με τη μαύρη του φούστα

THE NEWSROOM

23 Μαρτίου 2019

Είναι αναμφισβήτητο ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ λατρεύει την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, μια ισχυρή δόση του οποίου πήρε πρόσφατα με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.

Ο βετεράνος Γάλλος επιθετικός λατρεύει εξίσου και την υψηλή ραπτική, και όταν αυτά τα δύο συναντώνται τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Όπως αυτό το σακάκι που δημιούργησε για αυτόν ένας φίλος του, σχεδιαστής μόδας:

Ο Έλλην σχεδιαστής Γιώργος Παπαδογαμβρός έραψε για τον πάλαι ποτέ σέντερ φορ του Παναθηναϊκού ένα πράσινο σακάκι, στο εσωτερικό του οποίου δεσπόζει ο Παρθενώνας, προφανώς για να κουβαλάει πάντα μαζί του την όμορφη χώρα μας. Σίγουρα πιο πρακτικό από το να κουβαλάει μια σημαία του κόρνερ για παράδειγμα.

Με λίγη φαντασία μπορεί να συνδυάσει αυτό το νέο απόκτημα της γκαρνταρόμπας του με άλλα σπάνια κομμάτια που έχει φορέσει κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα αυτή τη μαύρη φούστα:

Και για περισσότερη Ελλάδα πάνω του, θα μπορούσε να φορέσει και ένα εσώρουχο με μαιάνδρους όπως αυτό του Βράνιες.

Πάντως τα σακάκια με σχέδιο στο εσωτερικό τους είναι δημοφιλής στυλιστική επιλογή για τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που επιβεβαιώνουν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Μιχάλης Μπούσης:

Best of internet