Quantcast

Η Ντιναμό κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Κίεβο, ούτε φέτος θα πάρουν ευρωπαϊκό τίτλο οι ερυθρόλευκοι

Για δεύτερη σερί χρονιά ελληνική ομάδα αποκλείεται από την Ντιναμό Κιέβου στους 32 του Europa League

THE NEWSROOM

22 Φεβρουαρίου 2019

Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση θα γίνει η κλήρωση των 16 του Europa League μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Ντιναμό Κιέβου, που επισφραγίστηκε σήμερα με τη νίκη της ουκρανικής ομάδας με 1-0.

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ! / COME ON LEGEND! 🔴⚪👊🏻#olympiacos #UEL #FCDKOLY UEFA Europa League FC Dynamo Kyiv

Gepostet von Olympiacos FC am Donnerstag, 21. Februar 2019

Μετά το 2-2 στο Γ. Καραϊσκάκης πριν μια εβδομάδα, ο Ολυμπιακός έπρεπε οπωσδήποτε να σκοράρει στο Κίεβο για να έχει πιθανότητες πρόκρισης, κάτι που δεν έγινε ποτέ αν και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αντιθέτως, με γκολ του Σολ στο 32′ οι Ουκρανοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, και διατήρησαν το σκορ μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Η Ντιναμό Κιέβου πήρε πρόκριση επί ελληνικής ομάδας στης φάση των 32 για δεύτερη συνεχή χρονιά, αφού πέρυσι τον Φεβρουάριο απέκλεισε την ΑΕΚ με δύο ισοπαλίες, 1-1 στην Αθήνα και 0-0 στο Κίεβο.

 

Οι Ουκρανοί οπαδοί επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό “υψηλού κινδύνου” που δόθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό από την UEFA και τις αστυνομικές αρχές, ρίχνοντας φωτοβολίδα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον έχουν να διεκδικήσουν από τη φετινή σεζόν μόνο το κύπελλο Ελλάδας, αφού στο πρωτάθλημα δύσκολα θα ξεφύγουν από τη δεύτερη θέση, αφού βρίσκονται σε απόσταση 9 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και έχουν διαφορά ασφαλείας από την υρίτη ΑΕΚ.

Best of internet