Quantcast

Το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ φέτος παίχτηκε κανονικά και το πρωτάθλημα κρίθηκε από τον Φεβρουάριο

Στο +9 ο ΠΑΟΚ και δεν έχει ντέρμπι μέχρι το τέλος

THE NEWSROOM

10 Φεβρουαρίου 2019

Δεν έχει αντίπαλο ο φετινός ΠΑΟΚ που παρέμεινε για 20η αγωνιστική αήττητος νικώντας τον Ολυμπιακό με 3-1 και μπορεί από σήμερα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Φίλοι του ΠΑΟΚ ντυμένοι Βλάνταν Ίβιτς

Οι ασπρόμαυροι βρέθηκαν να νικάνε 2-0 από το πρώτο 20λεπτο και το ντέρμπι τίτλου με τον Ολυμπιακό τελείωσε από πολύ νωρίς, μαζί και με τις ελπίδες των ερυθρόλευκων να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι το Μάιο. Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Βιεϊρίνια στο 2′ με σουτ που κόντραρε στον Νάτχο και κρέμασε τον Σα.

Στο 18′ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μπίσεσβαρ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ζαμπά και γύρισμα του Άκπομ με το κεφάλι. Αυτή ήταν και η ταφόπλακα του Ολυμπιακού που πλέον άρχισε να φοβάται διασυρμό με ευρύ σκορ.

Το 3-0 έγινε στο 83′ με τον Άκπομ ενώ ένα γκολ του Ποντένσε στο 88′ δεν κατάφερε να χαλάσει την ασπρόμαυρη φιέστα τίτλου. Ο ΠΑΟΚ έχει 18 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 20 αγωνιστικές, σπάζοντας το αήττητο ρεκόρ 19 αγωνιστικών του 1972-73. Το πρόγραμμα του πλέον δεν περιλαμβάνει κάποιο ντέρμπι με ΑΕΚ ή ΟΣΦΠ και όλοι περιμένουμε να δούμε πού θα σταματήσει το κοντέρ.

Ο προπονητής των θριαμβευτών κράτησε χαμηλά τους τόνους δηλώνοντας μετά το ματς:

«Υπάρχουν ακόμη δέκα παιχνίδια. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, είναι μια μεγάλη νίκη που μα φέρνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ενώ ο Μάρτινς στάθηκε στο γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ που αποσυντόνισε την ομάδα του:

«Όλη η στρατηγική που είχαμε τέλειωσε στο γκολ του Βιεϊρίνια. Ήταν δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε αφού χάσαμε τον έλεγχο και ο ΠΑΟΚ στην έδρα του ήταν δυνατός. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε καλύτερα τον ρυθμό όμως ο ΠΑΟΚ είχε καλή άμυνα, ήταν πολύ οργανωμένος και άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Περιμένουμε το τηλέφωνο αυτού του θεούλη στον Τάκη Τσουκαλά:

Best of internet